Petice za podporu p. presidenta. M. Zemana

Quoted post

bača

#13 Stádo ovcí

2014-11-04 09:59

Národ je skutečně jako stádo ovcí, Několik novinářů, komentátorů nebo politiků rozjede kampaň proti osobě, která není podle jejich gusta a snaží se z ní udělat nejhoršího člověka v naší společnosti , ba co dím, skoro vlastizrádce! Tuto dnešní situaci jsem si přirovnal k Chartě 77!! Abych to vysvětlil proč. V té době také novináři a jiné "vlivné osoby Chartu odsuzovali ze všech sil a přitom skoro nikdo obsah té Charty neznal. Tak je to i s Hovory z Lán!!! Kolik lidí ji slyšelo přímo, tedy ji poslouchalo v přímém přenosu? 10 000? Když přeženu, tak sto tisíc! To je 1 - 0,1% obyvatel! Hysterii ale postihne téměř polovinu národa a skoro  k a ž d ý  cítí potřebu se k tomu vyjádřit ať v kladném nebo záporném smyslu. Ze svého pohledu toto hodnotím jako "kouřovou clonu", hlavně pisálků - aby bylo o čem psát aktuálně -  protože pak nebývá prostor komentovat co se chystá, například v zákonodárství.

Odpovědi

občan

#209 Re: Stádo ovcí

2014-12-02 10:01:44

#13: bača - Stádo ovcí 

 Plně s Vámi souhlasím. Už mám  až po krk nenávistné kampaně proti panu prezidentovi, vedené bohužel i ve veřejno právních mediích  pod záminkou prozidentovo vulgarismů. Já si také myslím,že mohl použít jiné výrazy, ale nazval věci pravým jménem. Šokovalo mne, když novinař v MF Dnes nazval pornografickou skupinu (viz záběry z jejich vystoupení)) PUSSY RIOT uměleckou skupinou!!! Kampaň proti prezidentovi hraničí až s paranoií (viz sochař Černý). Ten kde rozděluje národ není prezident, ale jeho horlivý kritici (převážně pražáci) kteří staví Prahu proti venkovu, jenom proto,že jejich milovaný kníže prohrál (zaplať pánbůch) volby ve všelidovém hlasování. Bohužel Praha je mediálním cetrem ČR. Vypadá to,že se tito lidé mají za vzor tzv. Majdan v Kyjevě (i S Banderovci a Pravým sektorem)a uvítali by něco podobného i v Praze. Je to velice nebezpečné. Samozřejmně každý má právo vyjádřit svůj názor, ale slušnou formou, jak je to obvyklé v demokratických státech.   

Je moc smutné, že po 25 letech od revoluce jsme opět manipulováni médii. jsou nám předkládány polopravdy, dokonce přímo lži a zveřejňováno jen to co se hodí do krámu USA a EU. (viz Ukrajina, prezidentova cesta do Číny a Kazachstánu atd..) a musíme se po pravdě opět pídit v opravdu nezávislých mediích. O nějaké suverenitě ČR se vůbec nedá mluvit.

Někdy mám pocit, že ta naše slavná revoluce nám byla ukradena a skuteční vítězové jsou podvodníci, tuneláři a mafiáni-kmotrové.