MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1511

2014-11-04 11:27

Ja jsem hovory z Lan neposlouchala, ale stacilo mi slyset odezvy v TV a radiu (celkem ciste nahodou).
Coby rodic a pedagog na rodic. prispevku jsem jeho slovnikem pohorsena. I kdyby jineho nebylo, tak pod takto verejne se projevujici hlavou statu nelze prakticky deti a mladez vest k slusnemu chovani. Byt momentalne reditelem skoly, sundala bych jeho portret nejen ve sve pracovne atd. atd. Jestlize prezident pri svem "priblizovani se" k jakekoli skupine lidi potrebuje takto vyjadrovat, pak nemuze byt prezident ani jinym reprezentantem statu - je to naprosta degradace a dehonestace tooto uradu. Jinak sdilim nazor s temi, co si preji, aby se podpisy pod tuto petici sbiraly nejen pres internet (Mimochodem jsem cim dal vic rada, ze jsem jeho nevolila.)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1527 Re:

2014-11-04 11:33:50

#1511: -  

 Tak Vám bych dítě nesvěřil. Ale bohužel učitele si vybírat nemůžeme, na rozdíl od prezidenta. Vyhrál Zeman a každý pedagog by měl symbol demokracie i národní hrdosti respektovat. Jestli mu ujelo sprosté slovo, které ujelo snad všem prezidentům, vč. Obamy, nemělo se znovu a znovu omílat v médiích. Jenže ješitnost novinářů a médií je silnější, než spokojená spoločenost. Je zvláštní, že pedagog neprohlédl mediální štvanici a chová se jak stádo ovcí


Nepřihlášený uživatel

#1529 Re:

2014-11-04 11:34:33

#1511: -  

 jAKO pedagog se chováte jako ovce, o to víc je to zarížející, měla byste vědět jak fungují dnešní média a informace si ověřit.

1.  Zemano výroky jsou běžně vytrhávány z kontextů

2. Chudáci dětičky, ale kolik z nich poslouchá Hovory z lán ?