podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#169 Re: Podpora Zemana?

2014-11-04 12:27

#13: Jeníček - Podpora Zemana? 

Samozřejmě, stydět se můžeš za kohokoliv a cokoliv. Ale ruku na srdce - tys opravdu nikdy nevyslovil nepatřičné slovo či výraz? Ano nebo ne? To pokrytectví a svatouškovství je tady neskutečné ! A ještě, je třeba měřit jedním metrem, prezidentovi, jeho odpůrcům (i vyvolavatelům petice za odovolání prezidenta) i nám všem!! A to se tady neděje! Já vidím pouze a jedině neskutečnou štvanici na prezidenta  ze strany médií, kteerá se započala již jeho zvolením do funkce.

Odpovědi

Jeníček

#330 Re: Re: Podpora Zemana?

2014-11-04 18:27:55

#169: - Re: Podpora Zemana? 

 Jistěže z mých úst  rovněž občas vyletí peprný výraz, nicméně hlava státu by do veřejného rádia měla volit vhodné výrazy. Myslím, že čestina je na výrazy velmi bohatá. 

Chito

#404 Re: Re: Podpora Zemana?

2014-11-05 10:49:12

#169: - Re: Podpora Zemana? 

Já pracuji v rádiu jako moderátor a déle než je pan Zeman prezidentem. A mohu říct, že i když mimo práci nějaké vulgarismy rovněž použiji, v práci bych si to NIKDY nedovolil a také, že jsem si to nikdy nedovolil. Jednak je to moje osobní čest a hlavně slušné vychování. Reprezentuji svým moderováním jednu společnost, a i když je o dost méně významná než prezidentský úřad, snažím se toho ujmout se ctí. Pan Zeman byl zvolen do čela státu a to už je jó velká zodpovědnost. Měl by si skutečně rozmyslet co vypustí z úst.

A štvanice na prezidenta ze strany médií? Sledujte důvěryhodné a ne bulvární. Většina soukromých médií je závislá na sledovanosti, poslechovosti atd. A tuto pozornost přitáhne jen senzace, byť vytvořená polopravdou a podobnými technikami. Dávejte pozor, které zpraodajství sledujete. možná získáte větší nadhled.