MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#8825

2014-11-09 17:22

Vaši petici jsme podepsali proto, že už máme dost buranství a sprostoty, která se na nás valí každý den z Úřadu prezidenta. Těch deset let na Vysočině udělalo z Miloše Zemana opilého a zakomplexovaného hulváta. V neděli na nás z Lán dýchnul duch Marty Gottwaldové. Byla to ona, která vyházela zařízení zámku po Charlottě a nahradila jej sektorovým nábytkem. Stejně takový přisprostlý odér cítíme teď. Vrchol všemu možnému nasadil komunista Veleba, bývalý šéf agrární komory. Cituji páteční vyjádření: Nejrůznější povaleči z pražských kaváren tyto frontální útoky režírují, domnívajíce se, že jim stále patří republika. Nyní si tuto roli zpět bere venkov... Pražská kavárna proto křičí, vzteká se, kope kolem sebe. Naštěstí pro naši zemi režiséři těchto útoků mají ve svých politických fajfkách již pomálu tabáku.
Co Vám to připomíná spoluobčané? Nám, nejtužší začátek normalizace. My, jsme Hanáci z Olomouce, žádná kavárna. Obáváme se, že tu sprostotu budem muset snášet ještě tři roky. Ale zatím se ještě můžeme svobodně vyjádřit. V duchu Veleby, jak dlouho... Jiří a Kateřina

Odpovědi

Frederick Santer,padouch II. kategorie

#8828 Re:

2014-11-09 17:27:24

#8825: -  

 Veleba ve svém prohlášení tvrdí, že tzv. pražská kavárna vše režíruje, ne že vy, lidé z Olomouce nebo jiných částí republiky, jste pražskou kavárnou.

Podle toho, co píšete, jste pěmatníci, pamatujete duch Marty Gottwaldové, gratuluji, že zvládate práci s počítačem a internetem, moje mladší matka, která byla v době Marty G. dítě, by komentář odeslat ani nezvládla. A pak že jsou důchodci jen přítěží státnímu rozpočtu a někdo jim musí důchody odpracovat.