MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

JVC

#17030 Re: Byl jsem na západě v době, kdy bylo nutné pracovní povolení.

2014-11-24 11:06

#17010: - Byl jsem na západě v době, kdy bylo nutné pracovní povolení.  

 Jste v těžké situaci, vašemu myšlení vládne nenávist. Pokuste se v dalších volbách zvolit člověka, se kterým budete spokojen. Nenuťte ale většinu aby přijala vaši současnou nenávist.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#17036 Necítím nenávist ke komukoliv natož ke komunistickému náckovi Milošovi Zemanovi....

2014-11-24 11:16:48

#17030: JVC - Re: Byl jsem na západě v době, kdy bylo nutné pracovní povolení.  

 ....nemám potřebu si zatěžovat svědomím, takovou odpornou zrůdou. Miloš Zeman porušoval Zákon o volbě prezidenta a to jak délkou kampaně tak velmi podivným financováním, což oné "většině" evidentně nevadí, přestože to Miloše Zemana usvědčuje z toho, že je nedemokrat, neboť takovým způsobem se k moci v demokracii dostávají náckové a komunisté. 

Jestli ona "většina" je tedy konzistentní, tak ať tedy jasně řekne, že chce dát do souladu Ústavu s tím, že je na hradě komunisticko - nacistický zloděj. Řekl bych, že by se pak velmi rychle ukázalo, o jakou "většinu" se jedná. To, že voličům Miloše Zeman nalhal, "jakým je demokratem" bohužel neznamená, že je to realita. To je bohužel dnes po Rusnokově vládě komunistů, KGBákovi Remkovi v Rusku, jeho obdivu k V.I. Putinovi a vzájemné podpoře s velmi pravděpodobným KGBákem Klausem naprosto zřejmé. 

Tedy zkustě měnit Ústavu - dát jí do souladu s tím, že Hrad opět vypadá jak za Klementa Gottwalda.