MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Vladan

#17043

2014-11-24 11:18

Občané i bývalí ovčané

dejte prosím Milošovi pocítit svoji nespokojenost a své rozhodnutí ukončit jeho trapné prezidentování. Nenechme jej dál ztrapňovat sebe ani nás doma, a především ani v zahraničí. Jestli neodejde z funce, bude ostudné jet v létě na dovolenou do zahraničí.

Musí nás být slyšet všude kde jej zahlédneme. Podepisujme petice pišme žádosti o odvolání a hlavně si už víckrát nezvolme podobného ožraleckého chudáka za prezidenta.

Děkuji

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#17051 Re:

2014-11-24 11:29:19

#17043: Vladan -  

  Jen je stále nepochopitelné, proč, pro Boha , proč ho lidé zvolili, když ho velice dobře znali z minulosti, plus ten jeho koníček alkohol, na to nejsou slova.... Mohlo se tomu všemu předejít, nemuseli jsme se zaseknout na místě a řešit to tu ted... To je taková nějaký česká specialita - stále se vracet, něco opravovat, něco řešit... Pokud by se tehdy navázalo a pokračovalo v odkazu pana Masaryka, tak jsme byli dávno na úrovni Švýcarska..

jm

#17071 Re: ožraleckého chudáka

2014-11-24 12:07:04

#17043: Vladan -  

 Vladane...Vaše rétorika je stále stejná....urážet někoho pod anonymním nikem je ubohé....tím,jak titulujete prezidenta ,ztrapňujete nejvíc naši zemi....a v cizině...nedejte se vysmát,nejsme pupek světa a každá země má svoje problémy ...nikoho v zahraničí nezajímáme...a ostudu jsme si v zahraničí už udělali tím,že někteří z nás kradli v supermarketech a vykrádájí domy v pohraničí....Vám nevadí nápisy v češtině..."Češi nekraďte".?...to zase uráží mě