MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Zdeněk Fík

#21008 Re: Ahóóóój!

2014-12-01 23:20

#20980: Bc. Zdeněk Žák, nejlepší ministr dopravy od vzniku ČR - Ahóóóój! 

Vážený pane ministře,

cílem této akce bylo předat petici vrátnému z Hradu, protože to byl jediný statečný, který tam zůstal. To se zdařilo, i když si s ní nejspíš vytřel prdel. To nevadí. Počet účastníků vůbec není podstatný. Ostatně, komu by se chtělo moknout a mrznout před Hradem, když hlavní impresario pod sukní své ženy a se svou věrnou družinou zbaběle prchnul na Moravu. Já jsem tam byl a takhle temný Hrad byl snad naposled za dr. Háchy. Ale my jsme trpěliví. Ono to jednou přijde. Před listopadem 1989 to také začínalo malými skupinkami a pak soudruzi udělali chybu na Národní a už to fičelo. A my se při jeho inteligenci té chyby dočkáme také. Třeba za rok, za dva. To je jedno. On nám svým vřelým vztahem k alkoholu stejně tak nějak běží naproti.

P.S. A Vy se raději starejte o dálnice. Na nejlepšího ministra dopravy nic moc.

P.P.S. Nejlepší bude, když místo těch blbejch keců tady vezmete krumpáč a půjdete jim helfnout.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#21010 Potvrzuji, stísněnost z potemnělého Hradu, kde skutečně svítila tři okna v prvním patře jedné části.

2014-12-01 23:29:29

#21008: Zdeněk Fík - Re: Ahóóóój! 

 ....a jinak opravdu vůbec nic. Jakési nevkusné stromky před vchodem, bylo další, co tam svítilo. Lidí jen ti, co tam přišli s peticí. Níkde nikdo nikde nic. Tajemné velké dveře, které se pootevřely, kdosi si petici přezval a dveře se zase zavřely. 

Takto vypadal Hrad za Husáka. 

Podivně stísnění byli i účastníci procházky na Hrad, hned když jsem prošli hlavní bránou, u které jsem se na chvilku zastavili, neb nebylo jasné, jestli vlastně v sedm hodin večer už není "zavřeno". 

Děsivé je to tam, jen Zemanův smrad, je bohužel všudypřítomný. 


Nepřihlášený uživatel

#21047 Re: Re: Ahóóóój!

2014-12-02 00:56:01

#21008: Zdeněk Fík - Re: Ahóóóój! 

 Fíku...nerozbreč se....zase bude líp....život není fér....ale byla jste hezká parta...Putna,Bursík, Kocáb a ty....slušelo ti to....