MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#26511 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2014-12-22 16:20

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#26581 Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2014-12-23 10:01:57

#26511: - Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici? 

 V zákonu o volbách presidenta se o žádných takových limitech nepíše. Jak by jste chtěl asi tak zákonem postihovat lhaní v politice?

To by musel jít sedět každej hned po té co mu vyprší poslanecká imunita, neboť i vytváření manipulativních polopravd je bezpečná forma lhaní. 

Jak chcete lhaní v politice postihovat zákonem? To se dá udělat dost špatně pomocí zákona samotnýho.