MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#27053 Re: Re: Re: Re:

2014-12-26 18:23

#27037: - Re: Re: Re:  

 PRESNE? PAN ING KALOUSEK SI ZASLOUZI OBDIV A MYSLIM, ZE BY MEL BYT PREDSEDA NYNEJSI VLADY, aspon by se zacaly veci konecne posouvat dobrym smerem!!! Nikoliv smer prdel...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#27054 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-26 18:33:45

#27053: - Re: Re: Re: Re:  

 Jak by mohl Kalousek seděv v jedné vládě s "neStBákem" Neburešem? Co to je za blbost? 

Je jednoznačné, že vláda Nečase posunula demokracii kupředu, ukázala jak je obtížná a jak je zranitelná i jednou hloupu ženskou. Přesto, to byl tak obroský skok, který doposud za 3 roky udělán nebyl. 

Vláda i přesto, že v ní pracovala sotva polovina ministrů stabilizovala finance, zavedla státní pokladnu, poprvé vůbec vypsala státní dluhopisy pro občany. (Vláda USA má většinu 73 % svého dluhu od občanů a FED!!!!, tedy nikoliv jak s oblibou uvádějí komouši, ze zahraničí). Byla to první vláda s prvním ministrem vnitra, která si nenechala referovat o otevřených politických kauzách a to přesto, že Komár s Ištvánem jsou evidentně naprostí magoři a s informacemi zacházet neumějí, jak je vidno z kauz, které nejsou schopni dnes už roky nikam dovést. Nečasova vláda na takvou věc doplatila, přesto to z hlediska obecného vývoje demokracie v ČR byl obrovský posun kupředu. 

Tedy je možné, že toto snad velké části občanů dojde, když tu Nebureš opět rozjíždí masivní zadlužování země. Bylo by to dobré, ale bude to mít ještě nějakou dobu setrvačnost. Parta blbů kolem Nebureše bude muset nasekat ještě spoustu průšvihů, než to občanům dojde a že průšvihy přjdou je naprosto jasné, neboť slušní a schopní lidé se této bandě blbů vyhýbají obrovským obloukem. 


Nepřihlášený uživatel

#27057 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-26 18:43:21

#27053: - Re: Re: Re: Re:  

 On je jak chameleon,ale směšné je to že se vždy najde několik pitomců kteří ho volí. U nás bude pořádek až Kalousek bude odstraněn.