Zákaz norování

Quoted post

Eliška Suková (nestydím se za své názory)

#28 Nejde jen o myslivost.. Ale o celý svět

2015-04-17 11:14

Někteří myslivci lesu a přírodě vážně pomáhají, ale moc jich opravdu není..

Ale zamyslete se, lidé zlatí, všichni tu nadáváte myslivcům.. to co dělají se mi nezdá správné ani dobré, ale aspon je malá jistota (pokud jde o lovnou zvěř) že zvířata prožila dobrý svobodný život.. 

Norování.. Nenávidím.. Můj první přítel mi jednou úplně vysmátě a štastně napsal, jak byli lovit lišky.. Ale že liška byla moc blízko na zastřelení, tak jí zabili sekerou.. a její mladé psi vytáhli a roztrhali na kusy... Bylo mi do pláče a na zvracení,  z té představy... a z toho že on to bral jako největší legraci..

ale ano, tohle se opravdu děje.. a tohle je jediný způsob jak se bránit. podepsat petici.. a otevřít lidem oči.. ukázat věci které nechtějí vidět. (pokud nechcete jít s pistolí na všechny myslivce a řezníky na světě) ;)

Zvířata na jatkách takové štěstí nemají.. Dnešní doba a její lidé vyžadují spoustu masa.. a tak se ho spousta musí vyrábět.. Zvířata ve velkochovech se nechovají.. Ale vyrábějí... kus za kusem, bez nároku na svobodu nebo život, stará se o ně jen tak aby měli co největší užitkovost.. Zapoměňte na štastnou krávu z obalů na sýry nebo malé spojojené selátko na paštice.. A pak se krutě zabíjejí po tisících.

Nejsem na tom tak bledě abych musela používat CAPS LOCK a hrubé výrazy, ale systém který na celém světě panuje je postavený na utrpení a smrti zvířat.

Holocaust, koncentrační tábory každý den.. nikdo to nevidí,  a ti kdo ano se o to nestarají.

Jsem ateista, ale jestli je nebe, tak lidé do něj nepatří. Na každém z nás (kdo není vegan) lpí krev stovek mrtvých zvířat..

Ano, děje se to tak už dlouho, ale přesto, nebo právě proto... Musíme to změnit. Společně. Protože je to správné.

Odkazy na fb stránkyVegan motivaceSvoboda zvířat269 Life ... a existuje mnoho dalších. Otevřete oči a postavte se pravdě čelem 

Odpovědi

zrušitmyslivce

#83 Re: Nejde jen o myslivost.. Ale o celý svět

2015-04-17 23:01:51

#28: Eliška Suková (nestydím se za své názory) - Nejde jen o myslivost.. Ale o celý svět 

 Ale to, že zvěř prožila dobrý a svobodný život, není důvod ji násilně zabít ještě před jejich přirozeným koncem. Maso z divoké zvěře není a nemůže být alternativa k velkochovům. Tolik zvěře tady prostě není. Lidi se masem nechutně přežírají, ostatně je otázkou, zda vůbec musí žrát nějaké maso z obratlovců. Zřejmě ne, maximálně by stačil hmyz. Je to ale hlavně tím, že je masný byznys a obecně živočišná produkce nechutně podporována různými dotacemi, úlevami, apod. Maso i přes náročnost výroby a zpracování je prakticky levnější než zelenina která roste sama a stačí ji jen utrhnout.

Hawy

#134 Re: Nejde jen o myslivost.. Ale o celý svět

2015-04-19 06:39:23

#28: Eliška Suková (nestydím se za své názory) - Nejde jen o myslivost.. Ale o celý svět 

 Je rozdíl chovat zvířata pro jídlo, a rozdíl si užívat to, že jeho pes trhá na kusy liščí mládě. Jíst musíme, ale zabíjet nevinná mláďata jen proto, že nás to baví, těžko.