PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#76

2015-09-11 01:46

Podepsáním petice požadujete, aby děti žijící v registrovaných partnerstvích nemohly mít dva rodiče, ale aby žily s jedním rodičem a druhým cizím člověkem.
Co Vám ty děti udělaly, že nemohou mít dva rovnoprávné rodiče jako děti při adopci heterosexuálním partnerem? Proč si na nich realizujete svůj vztah k homosexuálům?

Odpovědi

igor

#79 Re:

2015-09-11 06:56:10

#76: -  

Milí příteli, nehrajte nám tady na city, zásadní chybou bylo uvěřit, že by snad homosexuální LGBT agenda mohla tvrdit pravdu. Sám mám osobní zkušenost, že tito lidé používají jen zkreslené informace, polopravdy a lži, aby dosáhli svého cíle. Už samotné registrované partnerství byl zásadní omyl. Tehdy homosexuálové slibovali hory doly a dušovali se, že nebudou požadovat adopci. Kdyby tehdejší politici nenaletěli a věděli to co my víme teď, tak by tento zákon nikdy neprošel. Důvěřovali a to byla zásadní chyba. 

Připadá mi to úplně přesně jako v té pohádce o Budulínkovi, "Smolíčku pacholíčku otevři nám svou světničku, jen dva prstíčky strčíme a hned zase půjdeme...". LGBT agenda jde úplně stejnou cestou.

Takže je jistě správné dát děti těmto lidem, jestli jsem to správně pochopil: www.petice-adopce.cz/fotogalerie/

 


Nepřihlášený uživatel

#85 Re:

2015-09-11 10:00:08

#76: -  

 Co to proboha melete za hovadiny? Jaký jeden rodič a jeden cizí člověk. Při adopci není ani jeden rodič vlastní, oba jsou defakto cizí, tudíž jde je především o to, aby byla rodina úplná, tedy aby v ní byl přítomen jak ženský, tak mužský element, aby mohla být výchova dítěte plnohodnotná, což homosex.páry nesplňují!!