PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#153 Re: Re: adopce

2015-09-17 13:06

#152: luczy - Re: adopce 

 Nejsem si 100% jistý, že jste skutečně heterosexuální, protože tyto informace šíří především propagátoři LGBT. LGBT totiž používá tuto čistou lež a falešný soucit, aby pohnuli některými lidmi.

Víte jaká je skutečná situace v dětských domovech? Vy chcete tvrdit, že homosexuální páry budou těmi, které vysvobodí děti z dětských domovů. Odpovím Vám otázkou. Můžete mi prosím říct, proč, když jsou naše dětské domovy plné dětí, tak heterosexuální páry musí čekat někdy i dlouhé roky, než jim je dítě přiděleno?

Adoptivních rodičů je průměrně 6x více něž samotných dětí, které jsou určeny k adopci, a z toho plyne, že homosexuálové by tento seznam jen rozšířili. To opravdu dává logiku...

Podobné lži šírila i propagátorka tohoto zákona paní Maxová v médiích, ale již nezmínila korektní pravdu, že těch několik tisíc dětí se skládá min. ze 3 skupin, první jsou děti postižené a rómského původu a poslední je skupina těch, které nesjou určené k adopci. Rodiče se nevzdali svých rodičovských práv a chtějí být stále oficiálními rodiči tohoto dítěte, jelikož například nebyli schopni zvládat svoji finanční situaci, proto byli nuceni na přechodnou dobu dítě umístit do dětského domova.

Hra na city v tomto směru je zase jen cílené zkreslování pravdy. Vytváří se polopravdy a manipuluje s lidmi, jen proto, aby se dosáhlo kýženého cíle.

Viz již zmíněná pohádka o Smolíčkovi "Smolíčku pacholíčku, otevři nám svou světničku, jen dva prstíčky strčíme, jen co se ohřejeme, hned zase půjdeme" (přeloženo: zákonodárci, schvalte nám registrované partnerství, jen to chceme a slibujeme, že adopci nebudeme požadovat).

Mimochodem ptal se někdo těch dětí, jestli by o podobný adoptivní pár vůbec měli zájem? Na Slovensku něco podobného proběhlo, doporučuji shlédnout, mluví žena, která s dětmi v dětských domovech pracovala a měla s nimi velmi dobré zkušenosti. Ta žena je nevěřící, ale zastává hodnoty, které jsou pro ni naprostou samozřejmostí, ty velmi logicky odůvodňuje. V závěru tohoto videa je rozhovor s bývalými chovanci dětského domova, jaký názor mají na adopci homosexuálním párem. Nikdo z nich by do takové rodiny nechtěl jít, ale paradoxně většina říká, že by raději zůstali v dětském domově, kde jim vůbec nebylo špatně, jak se dnes s oblibou překrucuje:

Homosexualita a diskriminace:

www.youtube.com/watch?v=p1Y0jC2tFg

Prezentace homosexuality:

www.youtube.com/watch?v=Pp-CT7GrZ7c

Jaká je situace v dětských domovech?

www.youtube.com/watch?v=4NqX_EswfiU

 

 

 

Odpovědi

gorwynt

#156 Re: Re: Re: adopce

2015-09-17 15:43:24

#153: - Re: Re: adopce 

 Vy a ostatní zdejší mi dost připomínáte novinkářského diskutéra. Na všechno nadává, je hrubý, uráží ostatní (jak si mám vysvětlit ty smazané příspěvky?) a postěžuje si, že by se to za komunistů nestalo. Dělá si navíc obrázek pomocí toho, co mu nabídnou média typu Nova, Blesk a jiná bulvární žumpa.

Když se tady ale chcete ohánět právy dětí, ptal se někdo těchto dětí?

https://www.youtube.com/watch?v=994Cekt4LT0

Vysvětlete mi, jaký racionální důvod má dospělý člověk - RODIČ!!! -, aby provedl něco takového?