Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#2018

2015-09-23 22:30

Vím, že tuto petici podepsalo již mnoho lidí, ale nejsem si jistá, zda bude brána vážně. Samozřejmě jsem ji podepsala také, stydím se za naše čelní představitelé i za celou unii. V této lživé organizaci opravdu nemám zájem být. Je to jako za totality. Lidi, trhněte si nohou, my si stehně uděláme, co chceme a vás oblbneme lží

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#2019 Re:

2015-09-23 22:31:32

#2018: -  

 

§ 5

Podání a vyřízení petice

(1) Petice musí být písemná a musí být pod ní uvedeno jméno, příjmení a bydliště toho, kdo ji podává; podává-li petici petiční výbor, uvedou se jména, příjmení a bydliště všech členů výboru a jméno, příjmení a bydliště toho, kdo je oprávněn členy výboru v této věci zastupovat.

(2) Státní orgán, jemuž je petice adresována, je povinen ji přijmout. Nepatří-li věc do jeho působnosti, petici do 5 dnů postoupí příslušnému státnímu orgánu a uvědomí o tom toho, kdo petici podal.

(3) Státní orgán, který petici přijal, je povinen její obsah posoudit a do 30 dnů písemně odpovědět tomu, kdo ji podal anebo tomu, kdo zastupuje členy petičního výboru. V odpovědi uvede stanovisko k obsahu petice a způsob jejího vyřízení.

 


Nepřihlášený uživatel

#2026 Re:

2015-09-23 23:06:44

#2018: -  

Prijdte 28.9. ve 14.-16. hodin na Jungmannovo namesti v Praze na demonstraci proti kvotam - v 89. to taky nevypadalo nadejne, ale na milion lidi poskakujicich na Letne uz papalasi slyseli.

A hlavne se to tenkrat dostalo uz do vsech medii - a to je ted zapotrebi. Tahle propaganda, co nas s ni masiruji, za tu by se ani Goebbels nestydel. Perej uz nas i Zide prezivsi Osvetim vyzyvaji, at sem chudaky muslimy vezmeme, pac trpej stejne, jako oni trpeli v koncentrakach. Hlavne ze Izrael prohlasil, ze oni si tam ty chudaky nevezmou.

Na videnou v pondeli  :-)