Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

... nechci mít podřezanou hlavu

#4103 Raději anonymní ...

2015-10-03 13:16

Jsem římskokatolický kněz a modlím se a obětuji ne jednu mši svatou za z....í islámu (aby se z muslimů stali křesťané) a aby se islám nešířil (nerozpínal) po světě a Evropě !

Kdo se ke mně přidá !? (Jo, a taky jsem podepsal petici KLausovu proti imigraci a tuto o vyhlášení referenda o setrvání, či ODCHODU ČR Z EU i v papírové podobě)

A  JE  TO  VŠECHNO  LUMPÁRNA !!!  NEVĚŘTE,  ŽE  VŠICHNI  KATOLÍCI  CHTĚJÍ  TAK  OCHOTNĚ  PŘIJÍMAT VŠECHNY  BĚŽENCE !!!  A  DEJME  SI  POZOR  NA  MEDIÁLNÍ  MASÁŽE  A  MORALISTICKÉ  VYDÍRÁNÍ  A  ÚTOKY  NA NAŠE  CITY  A  KŘESŤANSKÉ  MILOSRDENSTVÍ !!!  JE  TO  JEN  PLÁŠTÍK  K  ZAKRYTÍ  PRAVÉ  ISLAMIZACE  EVROPY !!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4106 Re: Raději anonymní ...

2015-10-03 14:57:45

#4103: ... nechci mít podřezanou hlavu - Raději anonymní ... 

 TAK ASPON NELZETE VERICIM CO VAM CHODEJ DO KOSTELU J A UCTE JE CO MATE UCIT NE CO VAM NAKAZE VATIKAN CI VLADA KRISTOVU NAUKU JE UCTE A CTENI SOBOTY NE NEDELE!!!BUH STVORIL ZEM V SOBTU!!!NE V NEDELI JAK TO MATE NAKAZANE TAK LHAT LIDEM


Nepřihlášený uživatel

#4109 Re: Raději anonymní ...

2015-10-03 15:22:00

#4103: ... nechci mít podřezanou hlavu - Raději anonymní ... 

 A JESTE NECO NEUCTE JE KLEKAT SI PRED SOCHY KTERE NEMAJ DUSI A SRDCE A CITY BYL SEM V KOSTELE A MUSEL SEM ODEJIT JAK Z VERICICH DELATE HRISNE K ((MODLAM SE NEKLEKA A NEMODLI)) A Z MUSLIMA NEUDELAS KRESTANA BRZY NASTANOU DNY UTEKU

MATOUŠ 24 KAPITOLA 


Nepřihlášený uživatel

#4112 Re: Raději anonymní ...

2015-10-03 15:53:43

 #4103: Jsem římskokatolický kněz a modlím se a obětuji ne jednu mši svatou za z....í islámu

Vážený anonymní Otče, dovolte mi připomenout aktuální poselství hlavy římskokatolické církve k otázce migrace (tisk.cirkev.cz, sekce Ze zahraničí).

Poselství Svatého otce ke Světovému dni migrantů

1. 10. 2015, 15:49

Migranti jsou naši bratři a sestry, kteří hledají lepší život daleko od chudoby, hladu, vykořisťování a nespravedlivého rozdělování zdrojů naší planety, které jsou určeny ke spravedlivému sdílení všech. Nechceme snad my všichni lepší, více slušnější a úspěšnější život sdílet s našimi blízkými?“ ptá se papež.

To, že lidé, kteří migrují, a tím pádem i všichni, kteří je přijímají, musí změnit některé ze svých zvyklostí, je samozřejmostí, ač to může být spojeno s nepříjemnostmi. „Jak můžeme zakusit, že tyto změny tak nejsou překážky skutečného vývoje, jako spíše příležitostí pro ryzí lidský, sociální a duchovní růst; růst, který respektuje a podporuje ty hodnoty, které nás činí stále lidštějšími a pomáhají nám žít vyvážený vztah s Bohem, druhými a se stvořeními?“ ptá se František. Ve společenstvích, která přijímají uprchlíky, to může opravdu způsobovat obtíže, uznává František. Jak se tedy vyhnout nebezpečí diskriminace, rasismu, extrémnímu nacionalismu a xenofobii?

V Bibli nalézáme jasnou zprávu: vítat cizince, protože to nám otevírá dveře k samotnému Bohu, protože ve tvářích druhých vidíme tvář Krista.

Jak by mohla církev selhat, přes všechny obtíže, které aktuální krize přináší, když se bude ve svém jednání inspirovat slovy Ježíše Krista? „Odpověď evangelia je milosrdenství,“ znovu říká František.

Povinností církve je stát na straně utlačovaných a pomoci všem v nouzi.

-----------------------------------------------

Dovolím si Vás, anonymního Otce, tedy požádat, abyste měl to milosrdenství a přestal již útočit na Svatého otce - neboť nemůžete myslet vážně, že jeho poselství je, cituji Váš příspěvek:  MEDIÁLNÍ  MASÁŽ  A  MORALISTICKÉ  VYDÍRÁNÍ  A  ÚTOKY  NA NAŠE  CITY  A  KŘESŤANSKÉ  MILOSRDENSTVÍ !!!  JE  TO  JEN  PLÁŠTÍK  K  ZAKRYTÍ  PRAVÉ  ISLAMIZACE  EVROPY !!!

Pokud s námi, svými bratřími a sestrami v Kristu i mimo něj, sdílíte nadšení pro petici, je to fajn. Ale své křesťanské bláboly si ponechte pro své blábolící ovečky.