MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#73585 Kdo nechce platit daně?

2016-02-10 13:03

Výhra Babiše: evidence tržeb prošla. Kalousek mluví o znásilnění

Znásilnili Kalouska a vůbec všechny zloděje. :-)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#73588 Re: Každý rok bude stát provoz 500 mil. - 1 mld. korun, pořízení stojí 2 mld. korun....

2016-02-10 13:13:50

#73585: -  

 Bezpečně největší úniky jsou tam, kde se dodavatel a odběratel dohodnou na tom, že žádný doklad nevydají, tedy se logicky doklad vydaný ani přijatý (faktura vydaná a přijatá) nemohou v systému objevit. Toto platí v situaci občana a dodavatele např. opravy domu, ale platí to samozřejmě i ve větších měřítcích. Obtížně se prokazuje odběr i dodání takového zboží, resp. je to prakticky nemožné, protot EET nevyřeší vůbec nic, pouze vznikne obrovská státní administraviva, která bude stát stovky milionů korun ročně. 

Velmi pochybuji, že se celou touto šaškárná zaplatí jen provoz výběru DPH. Babiš je navíc naprostý šílenec, v příštím roce dojde p poklesu růstu HDP a tedy celkový výsledek bude tristní. 

Babiš je pravděpodobně  blázen, nevyřešil vůbec nic a to ani kontrolním hlášením a ani pomocí EET, vůbec ten idiot totiž netuší s čím zachází a řekl bych, že má kolem sebe hlupáky jako Wagenknecht, kteří jej nedokáží dobře informovat o úskalích jeho počínání. Vlastně je to ale velmi dobře, dojede na svou hloupost.