Nemůžeme mlčet!

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#35 Myslet bolí a slušnost se někam vytratila

2016-10-25 18:42

Myslet bolí a slušnost se někam vytratila

Dobrý den, 

je mi to oprvadu hodně líto, ale zdá se mi, že se z těch příspěvků vytratila slušnost, ohleduplnost. Jistě, všichni jsme nahněvaní; mnozí na toho, druzí na jiného, ale pokud nebudeme vidět za řádky a příspěvky jiné lidi, nikam se nedostaneme. Prosím, pište věcné názory, používejte argumenty - urážkami ani vykřičníky druhé nepřesvědčíte. 

Jak jsem již psal výše, tento národ je rozdělen a to pan Zeman ve své inaugurační řeči sliboval spojovat. Ne, on není vinen tímto rozdělením, je jen jedním spoluviníků a do řady se musíme postavit také my, lidí veřejně činí - jako novináři, herci i lidé tzv. obyčejní, kteří jsme se často nechali "opíjet rohlíkem".

Stav našeho společného státu není útěšný - sociální nůžky se rozevírají, média jsou v rukou magnátů, země v rukou různých oligarchů - od Kelnera, přes Babiše až po Bakalu; obecně se nám nežije špatně, ale platy jsou nízké a republika je montovnou Evropy. Takže páni se smějí a my si tady nadáváme.

Ne, M. Zeman není příčinou zla, jen zlo podporuje a zrazuje své vlastní voliče, kteří si stále myslí, že má o ně zájem, když se objeví na náměstí. Jeho protivnící často nejsou o mnoho lepší, ale v tomto sporu jim dávám za pravdu - slušnost i hrdost naší vlasti Zeman nepřináší a národ rozděluje, proto jsem tuto petici podepsal. 

                                                               Richard F. Vlasák                            

Odpovědi

MARTA

#464 Re: Myslet bolí a slušnost se někam vytratila

2016-10-28 15:11:57

#35: - Myslet bolí a slušnost se někam vytratila 

 souhlasím,proč ta silná slova - nejde to napsat slušně bez urážek? Jsme pčece inteligenti - nebo ne?

Vladimír z Ostravy

#479 Re: Myslet bolí a slušnost se někam vytratila

2016-10-28 17:35:45

#35: - Myslet bolí a slušnost se někam vytratila 

 Protože s vaším názorem souhlasím tak se nemohu podepsat pod petici.Mnoho z těch co podepisují petici  se chovají dnes jako pan Zeman.Jsou vulgární a rozdělijí národ.