MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#96539 Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2016-10-28 06:39

#58916: - Re: Re: Podporuji pana prezidenta 

 Je to pekny xindl ta schlafenbergova pakaz.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96541 Re: Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2016-10-28 06:48:30

#96539: - Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta 

 O partě lidí na Hradě bez bezpečnostních prověrek, o čínských a ruských zpravodajcích v bezprostřední blízkosti  Miloše Zemana hovoří výroční zprávy BIS.

Cílem ruského informačního působení v českém prostoru v roce 2015 bylo zejména:

  • oslabení informačního potenciálu země (utajená infiltrace českých médií, internetu a masivní produkce ruské státem řízené distribuce propagandy a dezinformací);
  • posilování informační rezistence ruské společnosti (prefabrikované dezinformace z českých zdrojů pro ruské publikum);
  • ovlivnění vnímavosti a myšlení českého publika a oslabení vůle společnosti k odporu či konfrontaci (informační a dezinformační zahlcení publika, relativizace pravdy a objektivity, prosazení motta „všichni lžou“);
  • vyvolávání či přiživování vnitro-společenských a vnitropolitických tenzí v ČR (zakládání loutkových organizací, skrytá i otevřená podpora populistických či extremistických entit);
  • narušování vnitřní soudržnosti a akceschopnosti NATO a EU (pokusy o subverzi česko-polských vztahů, dezinformace a poplašné informace očerňující USA a NATO, dezinformace vytvářející virtuální hrozbu války s Ruskem);
  • poškození pověsti Ukrajiny a její mezinárodní izolace (zapojením českých občanů a organizací do Ruskem skrytě řízených vlivových operací na Ukrajině či proti ní).

 

Uvedené cíle nepředstavovaly hrozbu pro ČR, EU a NATO pouze v kontextu ukrajinské či syrské krize. Infrastruktura vybudovaná pro stávající účely nezmizí s koncem uvedených krizí, ale může být kdykoliv použita k destabilizaci či manipulaci české společnosti či politické scény, pokud to bude v zájmu Ruska.

 

V roce 2015 byla dominantní čínskou zpravodajskou silou v ČR vojenská rozvědka, jejíž činnost doplňovaly aktivity specifické čínské zpravodajské organizace, kterou je Odbor pro mezinárodní styky Komunistické strany Číny (KS Číny). Jedná se o agenturu, která spadá pod Ústřední výbor KS Číny a do jejíž gesce patří kromě zahraničních vztahů také zpravodajská činnost. Čínská diplomacie, byznys a zpravodajské služby v roce 2015 navázaly na úspěchy předchozího roku a pokračovaly v rozšiřování a prohlubování vlivové infiltrace české politiky a složek české státní moci.

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html

Pokud by jsi snad zapomněl, tak tady je Ústava ČR kterou se Miloš Zeman zavázal dodržovat. Nepřipouští zaměňovat dokument "dvou prezidentů" za mezinárodní smlouvu, naopak velmi pečlivě definuje, co je to mezinárodní smlouva a jak může vzniknout a jaké to má důsledy. 

Tedy nic takového jako "strategické partnerství s ČLR" tedy "aliance" neexistuje a co více ani existovat nemůže. Pokud na něčem takovém Miloš Zeman pracoval s jeho lidmi, jednali neústavně. Kmoníček se k takovému jednáí již přiznal. 

To, že se Miloš Zeman cítí povinován Rusku, které jej s největší pravděpodoboností dodalo poradce jak manipulovat veřejným míněním za pomocí lží, aby byl Zeman "zvolen", ještět neznamená, že je to věc mravná a že se jí podařilo utajit. Naopak, kdes je viditelnější, čím dál více. 

http://www.psp.cz/docs/laws/constitution.html


Nepřihlášený uživatel

#96548 Re: Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2016-10-28 07:52:16

#96539: - Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta 

 Copak se střapčíš, čumáčku ?