MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#96697 Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zločince

2016-10-29 20:13

#96687: pan Hnedy - Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zločince... 

 Nic to nemění na tom, když se rozhodnou statisíce hranice překročit, zabranit se tomu nedá, byť by se možná dalo lépe monitorovat, kdo překračuje. 

Před třemi lety Miloš Zeman nevěděl co je to uprchlík a ani náhodou nevybízel EU k vytvoření jednotné pohraniční stráže. 

Tedy znovu, paní Merkelová to vyřešila během několika měsíců. To, jestli vznikne či nevznikně pohraniční stráž EU, když zároveň jsou lidé jako Zeman a Klaus, kteří nestoudně lžou o struktárách EU a tedy vlastně jakoukoliv možnost vytvořit jednotnou stráž velmi zdárně prezentací ruské propagandy sabotují, je otázka. 

V každé případě 50 000 mužů je směšné číslo, neboť to znamená, že v jeden čas jich slouží cca 10 000 pokud chceme zachovat volné soboty i neděle pro tyto lidi při délce hranice EU v desítkách tisíc kilometrech, (pokud není můj odhad podhodnocený) jasně dokládá, jak je tvoje představa směšná. 

Ty bys volil Miloše Zemana, kdyby za tebou přišel a řekl, že máš po dobu dalších 20 let dávat 20 % ze své mzdy státu, aby mohl platit projekty v Africe? Nenech se vysmát. Volíš ho proto, že ti říká "že nechce imigranty", aniž by vůbec byl schopen definovat, co to znamená. 

Tvé představy o správě veřejného prostoru jsou komunisticky naivní či přesněji totalitně demagogické, proto si také schopen a ochoten věřit lžím Miloše Zemana a to nejen proto, že časová osa událostí je pro tebe cosi naprosto zbytečného. 

Odpovědi

pan Hnedy

#96708 Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zloč

2016-10-29 22:48:59

#96697: - Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zločince 

 samozrejme to neni smesna predstava, byli by rozmistneni predevsim v Italii a Recku, pripadne dle potreby nasazovani napr. ve Spanelsku, rovnez by doslo k navyseni poctu vojaku jednotlivych evropskych armad o 10-20% procent, vznik spolecne, vojenske, akcni jednotky rovnez o sile 50000 muzu. Zbrojni rozpocty by se navysily na pozadovanou uroven NATO.

20 % ze své mzdy státu, aby mohl platit projekty v Africe?...proc neni potreba.... ty stejne miliardy, ktere ted jdou uprchlikum a neziskovkam, by byly smerovany do spolecnych africko-evropskych projektu  za ucasti evropskeho podnikatelskeho sektoru.

problemy Afriky by stejne nevyresily, jakekoliv penize, protoze je to i v lidech a v jejich genech tradicnich pro valecnicky zpusob zivota v Africe, a ktere se jeste nezmenily.  Tyto negativni geny nespoluprace, by mohl pomoci prekonat jedine evropsky zpusob vzdelavani, ale tam pak mnohdy se narazi na predsudky ze strany samotnych africanu , nabozenske neshody a rovnez despotickem zpusobu vlady v jednotlivych zemich.

Problem je i v praktickem zpusobu zivota samotnych africanu.

eugenika hraje v tomto urcitou roli, i kdyz  je to politicky nekorektni tvrzeni. Rovnez vliv kolonialismu se v dnesni dobe jevi spise, jako pozitivni, i kdyz byl sam o sobe nespravny a nemoralni. Podivejte se treba na takovou Jihoafrickou republiku, asi jako jedinou jakz takz dobre fungujici zemi v Africe.