MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#97164 Bod zlomu je pochopitelný.....

2016-11-06 08:51

....Zeman je mnohokrát usvědčený lhář a pokud bude jeho lhaní jasné i jeho "skalní" - co všechno ví o Zemanovi nejlépe - bude konec, celá jeho aura se zhroutí, proto ono masivní útočení, nic jiného Ovčáčkovi i Zemanovi totiž nezbylo.

Skalní Miloše Zemana totiž na potkávní vykládají, jak už se článek našel a jak se všichni budou muset Zemanovi omluvit, posílají si o tom hojnou e-mailovou komunikací (masivně šířený spam) spoustu "důkazů" a "předpovědí" (tedy masivní propagandu) kdy to bude zveřejněno a jak to Miloš všem nandá.  

Taková lež nejde živit donekonečna.  To Ovčáček vycítil (asi mu to poradila FSB a GRU) velmi dobře, proto rozjel další a další útoky. 

Je to stejné jako s Hitlerem, Putinem, Trumpem, kteří jsou zaplateni do svých lží a překrývají je lhaním dalším. 

Body zlomu Ovčáčkova Twitteru. Zmapovali jsme, kdy začal ve výrocích přitvrzovat

Patrné je i této diskusi. Zemanovi a jeho příznivcům už zbyla jen ubohost dalších a dalších lží. Příznivci Zemana už nejsou schopni ani lhát, jakým je vzdělaným a moudrým demokratem, už jim zbylo jen a pouze urážení, napadání kritiků Miloše Zemana a ubohé otírání se o Václava Havla a Karla Schwarzenberga. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#97172 Re: Bod zlomu je pochopitelný.....

2016-11-06 17:31:20

#97164: - Bod zlomu je pochopitelný..... 

 Patrné je i této diskusi. Schwarzenbergovi, Horáčkovi a jejich havlistickým příznivcům už zbyla jen ubohost dalších a dalších lží. Příznivci kavárny už nejsou schopni ani lhát, jakým je jejich kandidát vzdělaným a moudrým demokratem, už jim zbylo jen a pouze urážení, napadání kritiků Václava Havla a ubohé otírání se o Miloše Zemana a Jiřího Ovčáčka.