Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.

Quoted post

Evropan

#5880 Re: Re: absolutní nenávist komunismu !!

2017-06-06 10:09

#5879: - Re: absolutní nenávist komunismu !! 

Proč tady lžete? Za komunistů byli také lidi bez práce a někteří nesměli vykonávat svoji práci jen proto, že nechtěli kolaborovat se stranou a vládou. Práce byla lacino, což je pravda, protože komunisti normálně lidi vykořisťovali. Zato se nedalo cestovat jinam než do východního Německa, Maďarska, Rumunska, Bulharska a .... a to je všechno. Lidé měli více peněz, protože v obchodech chybělo ovoce a zelenina, a občas nebyl toaletní papír a dámské vložky. Zato se zlevňovaly elektrické lokomotivy. Kdo chce dnes pracovat, práci si snadno najde. Výjimkou jsou ti, co makat nechtějí.

Václav Havel byl dosud jediným českým prezidentem, který většinu lidí spojoval, dokázal ovlivňovat politické strany, aby se z nich nestali extremisté, reprezentoval naši republiku v zahraničí tak, jak se to už asi nikomu jinému nepovede a byl to člověk čestný, rovný a vzdělaný. Ani zloděj Klaus ani opilec Zeman naši republiku nereprezentují a politický systém v zemi rozkládají. Je to hnus, jak ti dva dokázali tuto zemi poškodit. 

Odpovědi

potkan

#5890 Re: Re: Re: absolutní nenávist komunismu !!

2018-04-17 19:32:40

#5880: Evropan - Re: Re: absolutní nenávist komunismu !! 

to snad není možný jaký jsi debil

Seky

#5903 Re: Re: Re: absolutní nenávist komunismu !!

2019-02-27 10:17:29

#5880: Evropan - Re: Re: absolutní nenávist komunismu !! 

Bože, ty jsi havlofanatický pako :-D :-D :-D Měl by sis dostudovat naše moderní dějiny ;-) Havel národ nespojoval, to v žádném případě. Stejně jako dnes u Zemana, společnost byla rozdělená. Někteří ho milovali, někteří ho nesnášeli. Pro ČR udělal jen to, že nás reprezentoval jako vlezdoprdelky, což se mu dařilo i za minulého režimu. Pronásledovaný? Ale kdepak. StB si ho hlídala a šel jim na ruku. Jen občas udělal něco, co jim nešlo pod fousy, tak ho za trest zavřeli do docela fešáckýho kriminálu o kterém si jeho kamarádi (tedy ti, kteří ho za kamaráda považovali) mohli nechat jen zdát. Havla proslavila cílená propaganda a nezapomeňte, že to byly komunisté, kteří ho zvolili jako první prezidentem.