Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#14291 Pavel Šafr napsal text, který by si měla přečíst uvozhřená česká prasata

2017-08-02 13:21

Hezký text Pavla Šafra, který by si měly přečíst především česká prasata volící Spolek Přátel Debilů Pitomia Kadimůry:

 "Čechům by se vůbec nic nestalo, kdyby přijali těch pár tisíc uprchlíků. Vůbec nic. Pro morální úroveň české společnosti by to bylo jedině zdravé. Česká neochota spolupracovat a pomáhat při zvládání migrační krize nás vede na periferii evropské společnosti a to jediné, čeho tím dosáhneme, bude pohrdání a bezvýznamnost." 

Celý text je k přečtení tady na Fórum24

A já s Pavlem Šafrem naprosto souhlasím. Radši budu mít v tého zemi migranty, kteří nikomu neubližují, než odporné čecháčkovské knedlovepře s prasečím rypákem, co volí Ovara, komouše, Babiše, soft komouše socany, nebo Ptiomia Kadimůru! Čtěte Svobodné fórum, Reflex a Aktuálně.cz, informační zdroje pro inteligentní lidi s vlastním názorem!

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#14294 Re: Pavel Šafr napsal text, který by si měla přečíst uvozhřená česká prasata

2017-08-03 10:09:06

#14291: - Pavel Šafr napsal text, který by si měla přečíst uvozhřená česká prasata 

 Tohle opravdu napsal Pavel Šafr?  Asi je na podobných žvástech závislý.  Vůbec nic by se mu nestalo,  kdyby si podobné deklarace loyality  k arabům odpustil. Jediné, čeho tím dosáhne, bude jen pohrdání a bezvýznamnost.

Fórum 24 Reflex a Aktuálně to sou sračky nic svobodné ale západní odpad

#14295 Re: Pavel Šafr napsal text, který by si měla přečíst uvozhřená česká prasata

2017-08-03 10:49:40

#14291: - Pavel Šafr napsal text, který by si měla přečíst uvozhřená česká prasata 

 Fórum 24H prasstitutky a prasstituti ne díky prej svobodné fóra Reflex a Aktuálně to sou hovna ne alternativní media ale Maistreamova hovna nebo Respekt, Routers atd a hlavně ČT to je odpad a ty nové Xichty tam ještě větší šlapky než ty predminule Bullshit 

Nic jim nehrozí ať táhnou odkud přichází děvky Satana 

Fake chemický útok Sýrie :-D šašci 

VICE-Více BBC Bullshit Sýrie chemický útok False Flag Collection Verze # 2

A je to venku! Důkazy a fotografie potvrdily, že chemický útok v Idlíbu byl zinscenovaný Bílými přilbami a americkou CIA. Syrská opozice na Twitteru informovala o chemickém útoku den předem! Trump má vážný problém, má kolem sebe zrádce, lháře a nekontroluje silové složky USA stejně, jako je nekontroloval Obama!

Netrvalo dlouho a pravda o údajném chemickém útoku v Idlíbu vyplula na povrch. Na internet unikly fotografie, které zachycují pracovníky CIA sponzorované humanitární organizace White Helmets (Bílé přilby), jak aranžují oběti, bez ochranných oděvů a dokonce bez masek zasahují v místě útoku, zatímco přeživší údajně bojují v zamořené oblasti o život. Bílé přilby dělají z veřejnosti idioty. A nejen z veřejnosti, ale i z amerického prezidenta. Záběry a fotografie ukazují, že natočené scény pochází přímo z operační základny Bílých přileb. Na jedné fotografii je vidět, jak dodávka Bílých přileb je zaparkována ve vykopaném výklenku ve skále, který funguje jako garáž. Po okolí jsou na zemi přitom údajné mrtvoly a oběti, které tam podle tweetů lékaře Bílých přileb přišly po svých a po útoku sarinem zůstali na místě ležet. Pracovníci Bílých přileb jsou ale fit a sarinové zamoření vzduchu a těl obětí s nimi evidentně nic nedělá. Dokonce manipulují s těly bez rukavic, přestože sarin prochází pokožkou, vyvolává pálení a paralytické křeče. Kdo se to snaží z nás dělat hlupáky, ptají se vojáci ČSLA, kteří pracovali u protichemické obrany?

VÍCE-A je to venku! Důkazy a fotografie potvrdily, že chemický útok v Idlíbu byl zinscenovaný Bílými přilbami a americkou CIA. Syrská opozice na Twitteru informovala o chemickém útoku den předem! Trump má vážný problém, má kolem sebe zrádce, lháře a nekontroluje silové složky USA stejně, jako je nekontroloval Obama!

Nejdřiv fotografa,a kameramana!!!

Potři se prachem a zapraš se,pak si lehni a pak my sehrajem že te berem zraněného.

VICE-FAKE NEWS ALERT - CNN created staged fake Syria Aleppo video!

 


Nepřihlášený uživatel

#14297 Re: Pavel Šafr napsal text, který by si měla přečíst uvozhřená česká prasata

2017-08-05 12:08:19

#14291: - Pavel Šafr napsal text, který by si měla přečíst uvozhřená česká prasata 

            Jen tak na okraj, urážky  jsou v internetové diskusi zapovězeny.  Předchozí text obsahuje urážku národnosti, a to zakazuje všeobecná deklarace lidských práv. 

   To doporučené  čtení je jen přehlídka jiných diktátorů. Nebo se tam snad někde lze svobodně k něčemu vyjádřit?  Není tam ani ochočený advocatus diaboli.  I když možná, že to má být článek sám.

     Pokud jde o správné analýzy a správná řešení, nic proti.  Ale tam správnost neověřuje vůbec nic.  

  Lepší diktátor ... je pořád jen diktátor.  Stárnoucí jeden člověk se zastarávajícím vnímáním reality. A když se chyby jednoho člověka začnou umocňovat navzájem,  je zaděláno na rychlou  všeobecnou  degeneraci.  Ztrátu kvality,  posléze až i funkčnosti.  Kocourkov a hulvátov.  Později policejní stát.  To je všeobecná blbost, ze všech stran podepřená pendreky.