MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#113446 Pelikán doslova zneužívá své postavení podobně jako komunistická "docentka" Švihlíková.....

2017-08-22 12:09

Ministr spravedlnosti novinářům řekl, že jeho slova nejsou interpretována "úplně přesně nebo někdy i špatně". "Já jsem řekl, že pro ten konkrétní krok, žádost o vydání, při znalosti toho, jak funguje trestní řízení, si nedovedu představit jiný důvod než snahu ovlivnit volby a na tom trvám," řekl. Práci policie při vyšetřování kauzy hodnotit nechtěl s tím, že není účasten procesu a ani neviděl spis.

....zneužívá své tituly. 

Státní zástupce se vyjádřil, že policie pracovat bez jakýchkoliv odkladů, ale soukromé subjekty, tedy Bureš a jeho povědené dětičky a prtneři v této kauze obstruovali vyšetřování. 

Smysl žádosti je naprosto jasný, požádat Sněmovnu, aby vydala Babiše s Faltýnkem k trestnímu postihu, nic víc a nic méně. 

Kříčí-li Pelikán ÚČELOVKA, musí také vykřiknout datum, kdy by to účelovka nebyla a pak se musí státní zástupce vyjádřit, jestli k tomu datu bylo možné žádat o vydání Babiše a Faltýnka k trestnímu postihu. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#113450 Re: Pelikán doslova zneužívá své postavení podobně jako komunistická "docentka" Švihlíková.....

2017-08-22 15:28:44

#113446: - Pelikán doslova zneužívá své postavení podobně jako komunistická "docentka" Švihlíková..... 

 

Pelikán zbavil žalobce Zemana mlčenlivosti

Ministr spravedlnosti Robert Pelikán (ANO) se rozhodl zbavit mlčenlivosti nejvyššího státního zástupce Pavla Zemana. Učinil tak po svém slyšení před sněmovní vyšetřovací komisi k únikům z policejních spisů, kde si společně s jejími členy upřesnil rozsah, v němž to bude potřeba.

....tedy je to tak, jak říkal předseda komise, že je prostě Pelikán natvrdlý, všichni to pochopili, jen on si o tom ještě musel povídat.