Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Patnáctiletý gymnazista v televizi šokoval, že islám v Česku nebude žádný problém!

#14453 Patnáctiletý gymnazista v televizi šokoval, že islám v Česku nebude žádný problém!

2017-09-20 17:25

VIDEO: Patnáctiletý gymnazista v televizi šokoval, že islám v Česku nebude žádný problém! Kvóty na uprchlíky jsou prý nízké! Takto vypadá indoktrinace českého školství po 28 letech! Chceš-li pokořit nepřítele, vychovej jeho děti!

Redakce AE News byla upozorněna na neuvěřitelnou reportáž na českém televizním kanálu XTV. Redaktor si do studia pozval patnáctiletého aktivistu a studenta gymnázia ze Znojma, který na internetu komentuje politické události a pracuje jako tzv. “opinion maker” pro věkovou skupinu svých vrstevníků. Samotná ukázka videa z rozhovoru je výmluvným důkazem o tom, co je to neomarxismus a jakou mládež vychovává. Pokud jste někdy přemýšleli, co je to tzv. alt-left hnutí, tzn. alternativní levice, která charakterizuje neomarxismus, potom toto videa je ukázkovým příkladem, jak vypadá zástupce takové hnutí. Velmi často opakuji ve svých článcích a také v pořadech na Svobodném rádiu, že dlouhodobé procesy, které se počítají na dekády, jsou ty nejnebezpečnější, protože mají charakter těžkotonážní lodě, kterou nelze zastavit, protože má obrovskou setrvačnost. A dlouhá doba 28 let, kdy české školství bylo infikováno, reformováno a prostoupeno multikulturní indoktrinací, zkrátka zanechá hlubokou stopu v charakteru společnosti.

http://www.aeronet.cz 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#14466 Re: Patnáctiletý gymnazista v televizi šokoval, že islám v Česku nebude žádný problém!

2017-09-29 09:34:17

/#14453: Patnáctiletý gymnazista v televizi šokoval, že islám v Česku nebude žádný problém! - Patnáctiletý gymnazista v televizi šokoval, že islám v Česku nebude žádný problém! 

     Zjevně nenašel jiného dobrovolníka,  kdo by tu blbost chtěl říct. Jen tu oběť znásilnění permanentní kulturní revolucí, organizovanou MŠMT.  

     Tam se vůbec vyřádí. Ministři se střídají tempem, které lze srovnat s rychlostí střídání ministrů zemědělství po únoru 1948.  Tam to probíhalo zpravidla po žních. Když na začátku  roku 1968 přišel další, uvítal ho portýr: "Tak Vás tady pěkně vítám, soudruhu ministře. Jste už sedmnáctý ministr, kterého tady pamatuju." A dal mu nějaký pamětní suvenýr nebo plaketu se sedmnáctkou, či co.