MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#117474 Re:

2017-10-19 15:47

#117431: -  

 

Stejně jak se měří: Havel budu prezident jen jedno období a pak ohýbali zákon a přizavřeli Sládka, aby to mohl mít potřetí, když Havel lítal po Hradě nalitej v uniformě stráže, tak nebyl alkoholik, ale byl roztomilý. Když ta morální autorita zahýbala manželce na smrtelné posteli s komediantkou, tak to byl bohém, když neykonával úřad, protože z chlastu a hulení organismus selhal, tak byl chudák a držely se mše. Když schvaloval bobardování Jugoslávie, tak se nevměšoval do cizího, ale byl humanista na Nobelovu cenu míru.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#117477 Re: Re: Sládek se dlouhé a dlouhé měsíce nedostavoval, vyhýbal se vyšetřování....

2017-10-19 16:29:22

#117474: - Re:  

 .....nejspíše více než rok. Co s tím. Nebyl to problém policie, byl to problém Sládka, stejně jako to bude problémem i Pitomia Okradmůry, který je jen jeho kopií. Výsledek bude stejný, vykrade stranu, založí novou a pak skončí v propadlišti dějin, jako jeden z mnoha neonacistů  a komoušů co se protáhli politikou v ČR, byť z nich byl dosud Sládek nejvýraznější. 

Občané to vědí a stejně chtěj volit Sládka verze 2.0 tedy Pitomi Okradmůra, přestože je jim už dnes jasné jak to dopadne mimo jiné i proto, že už jednu stranu vykradl či se o to minimálně pokusil.