MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#143751 Když karusel nedostane dotace, letadlo spadne......

2018-12-14 12:35

TI: Babiš by střet zájmů vyřešil, kdyby Agrofert nečerpal dotace

Nejjednodušší způsob, jak by premiér Andrej Babiš (ANO) mohl vyřešit problém s údajným střetem zájmů, je zastavení čerpání dotací holdingem Agrofert. Novinářům to v pátek řekli představitelé organizace Transparency International (TI), která v září podala podnět Evropské komisi k prošetření údajného Babišova střetu zájmů v oblasti evropských dotací.

.....nemít 2 mld. v hotovosti, přestože či právě proto, že má půjčeho 80 mld. jsou pro pro letadlo Agrofert smrtelná rána, neb majetek karuselu je nelikvidní a dokonce z drtivé většiny nejpíš i bez reálné hodnoty. Štbákovi spolupachatelé se na karusel vrhnou jako supy na mršinu.

Jen pro představu, hotýlek v polích u rybníka stál miliardu, jakou asi má reálnou hodnotu? 30 mil. a ani na to by se nejspíš kupec nenašel, neb  i za 30 mega je to sakra drahé, neb je šíleně drahé povozně, tedy 60 lůžek to nezaplatí rizikovému investorovi ani ve snu. A takto je to s karusel jedno vedle druhého.

Tohle je totiž podstatné - https://youtu.be/WTMxs1XKouw na zahlazení ekologických škod chtěl tehdy karusel 3,2 mld. které si štbák zjevně tehdy vyplatil, tedy 2 mld jsou jen špička ledovce, nikoliv vše, co karusel ze státu dokázal a dokáže za rok vysát. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#143753 Re: Když karusel nedostane dotace, letadlo spadne......

2018-12-14 13:50:23

#143751: - Když karusel nedostane dotace, letadlo spadne...... 

Kolik už toho zloděj Babiš skutečně vysál - ukradl , nikdo nikdy nezjistí.. Kolik toho ještě vysaje - ukradne, nikdo nikdy nezjistí. Milí Čecháčci, voliči Babiše, nasadili jste Česku pořádnou STBáckou  veš do kožichu, které se jen tak nezbavíme, co s tím jeho slavní voliči  hodláte dělat ??