Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#14977

2019-08-26 11:35

EU je falešná demokracie

   Allister Heath v eseji "EU je falešná demokracie" napsané pro deník The Telegraph poznamenal:

 Děkuji vám, eurokraté, že se nepřetvařujete. Nejlepším lékem na eurofilii je pohled na velké unijní ryby, jak ve svém přirozeném prostředí kšeftují mezi sebou a přitom kašlou na demokracii, odpovědnost a dokonce i na obyčejnou morálku."

 V několika posledních dnech jsme sledovali trhák: byli jsme svědky vzácných záběrů tajného procesu, který bez špetky ohledu na veřejné mínění vynesl do důležitých funkcí v Bruselu a ve Frankfurtu druhořadé aparátčíky."

 I umírnění Britové se změnili v zuřivé zastánce brexitu, když si zděšeně uvědomili šokující propast mezi vládnoucími elitami a obyvatelstvem EU."

  Sledovali jsme všechno, co je na EU špatné: dohodu Francie a Německa, dnes již obvyklé převálcování menších zemí a zejména východních Evropanů a ústavní převrat, který odsunul stranou (bezzubý) Evropský parlament. Mnozí z nové generace vedoucích představitelů EU měli v minulosti problémy se zákonem, které by v USA nebo ve Spojeném království zaručeně ukončily jejich politickou kariéru. Mnozí z nich se nadšeně angažují v projektu vybudování "Spojených států evropských" a "evropské armády" (a stále nám o tom lžou, jak když tiskne). A pak je tu ten zpěv Evropské hymny, i když nám po odmítnutí evropské ústavy slibovali, že tato hymna nebude zavedena. Ačkoliv EU převzala některé demokratické obřady, je přesto nestydatým podvodem a vždy jím bude. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#15000 Re:

2020-01-02 00:30:17

#14977: -  

Seznam serverů se spikleneckými teoriemi umí udělat google během tisíciny vteřiny :-). 

Vypadá to, že The Telegraph nic takového nikdy neuvěřejnil. :-)