Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#14987

2019-11-28 04:06

   Islám je ledovec, na který narazil Titanic, známý pod nenápadnou zkratkou EU. Jeho posádka, namísto aby nastrkala do trhlin ucpávky, provozuje jakési hlučné scestné třeštění. Kravál, který tropí, přehlušuje hukot bystřin, valících se dovnitř. Jsou totálně blbí, navzájem intoxikovaní, nekompetentní, zkorumpovaní či ve stavu mozkové smrti? Vyjde to nastejno. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#14998 Re:

2020-01-02 00:22:46

#14987: -  

Je to spíše tak, že si islám naběhl na islámské sekty podobně jako si Německo, Itálie, Slovensko naběhly na politické sekty nacistů před II. světovou válku či si Rusové naběhli na politickou sektu komunistů. 

Důsledky jsou děsivé, ale EU je věci jen naštěstí jen zprostředkovaně, neboť současné naběhnutím si části světa na agresivní sekty nejspíše vyskolené KGBáky v devadesátých letech i v ČSSR nemá s EU vlastně nic společného. 

EU je cílovou zemí každého, kdo touží po svobodě a bezpečí. Pokud tedy vznikne na Světě libovolný konflikt je logické, že lidé postiženi takovým konfliktem budou hledat bezpečí a to buď v USA pokud je to na americkém kontinentu nebo v EU pokud je to blíže Evropě. 

Russák takové jednání samozřejmě mocně provokuje, neboť žije v představě, že to může Evropu destabilizovat.  Na druhou stranu si nemůže dovolit takové jednání plně rozkrýt, tedy celou věc naštěstí zvládla paní Merkelová a v drtivé většině občané Německa, neboť prostě stačilo informovat občany postižených oblastí, že uspět v EU je pro kohokoliv mimo EU poměrně obtížná disciplína, obzvláště, pokud daný člově neovládá jazyk a nemá dobré vzdělání. 

Vyšlo to neuvěřitelně levně. Migrační "vlna" skončila daleko rychleji než začala a tato zkušenost po nějakou dobu ve Světě přetrvá.  Další taková věc se dá očekávat zase s další generací tedy za 15-20 let a je pravěpodobné, že se russák zase o něco pokusí.