Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#14996 Re:

2020-01-02 00:03:18

#14990: -  

Vyměnit 550 mil. občanů EU? Ty jsi snad idiot? 

Do EU každoročně bez migrační krize přichází cca 500 000 lidí, pokud to není živelné, přicházejí do zajištěného prostředí s pracovním vízem, zajištěnou prací a bydlením. 

Podobný počet lidí EU z různých důvodů opouští, umírají, vrací se domů, migrují do dalších zemí, není to asi nic neobvykléhoho a neočekávatelného když je v EU 550 mil. lidí. 

Eurostat má jistě i statistiku lidí, kteří žijí v EU nelegálně, tedy bez platných víz. Nebude jistě složité jí dohledat  a např. porovonat s obdobnou statistikou USA, kde je 330 mil. občanů. 

Co je jisté, představa, že by existoval plán na výměnu 550 mil. lidí EU za jiné obyvatele EU je z říše naprostého nesmyslu, mimo jiné proto, že v Evropské radě zasedají premiéři vlád národních zemí a bez Evropské rady žádný úředník v EU konat nemůže, podobné je to s Radami ministrů, v kterých zasedají ministři vlády v drtivé většině schválených (až na tu komunisty Rusnoka) parlamenty národních států. V EK zasedají komisaři jednotlivých zemí, navržení vládami národních států, které schvalují ovšem přímo volení poslanci EP. 

Je smutné, že blábolu, který tu šířích jsi schopen věřit. Je to výraz tvojí velké hlouposti a nevzdělanosti.