Moravská televize - sídlo Brno

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#7 Morava silně zaostává

2012-02-07 15:02

Za časů Rakousko- Uherska patřila Morava k nejvyspělejším zemím celé monarchie a v současné době už zaostává i za Slovenskem. Stále více se blíží Balkánu a to je přímý důsledek toho, že je součástí České republiky, která se snaží Moravu systematicky vymazat z mapy Evropy. To se projevuje ve všech oblastech života Moravy.Důsledkem je úpadek v oblasti hospodářské, kulturní i morální. Moravská televize by velmi významně pomohla rozvoji této země,která je v této oblasti Prahou tunelována již celá desetiletí. Kromě této petice by ještě měla vzniknout petice která zabrání používání názvu "Česko a Čechy" pro celou Českou republiku a v neposlední žadě by měla vzniknout petice na změnu názvu České republiky na Českomoravskou republiku, s tím, že jednoslovný název by byl Českomoravsko, tak jako kdysi bylo Československo.

Odpovědi

Moravák žijící v Praze

#23 Re: Morava silně zaostává

2012-02-09 01:09:23

#7: - Morava silně zaostává 

No v monarchii možná, ale mezi válkama patřilo celé Českoslovesko i s tú Moravů a slovenskejma pastičkářema mezi  10 nejvyspělejších států světa!!!


Nepřihlášený uživatel

#85 Re: Morava silně zaostává

2012-03-19 23:10:29

#7: - Morava silně zaostává 

 Plně podporuji tento návrh. Vždyť jsme téměř kriminalizovaní,hnáni do kouta nebo jak řekl "mistr Kraus"ve svém trapném pořadu..Moraváci,sklapněte...Proto je třeba obnovit zemskou hranici,vždyť již existuje občanská aktivita"Hranice Moravy" a ""Morava nesjou Čechy",poté obnovit celistvost Moravy,zřejmě i ze Slezskem,pokud budou chtít a nakonec Zemi Moravskou ev.Moravskoslezskou,s hlavním městem Brnem a s dalšímu funkcemi jiných moravských měst-Olomouc,Ostrava,Zlín,přerov atd.