Hromadný odchod Romů-ČR

Romale, musíme se sami nad sebou zamyslet ,jak dál česká společnost ,nás žene do kouta ,jako krysy, již to není normální demokratický stát !!!,těmito příspěky na FA jenom vytváříme reakci, ale v skutečnosti se na nic nezmůžeme!!!.Dopisy protestní psaní na vládu či na politické strany jsou neakceptovatelný, nikdo náš problém nebere v potaz, vždy to končí v koši ,aneb nějakým cárem dopisu nás ujistí... politici ,že Romské problémy jest na dlouhou trať. Konečně se rohodněte, buď vyrazit do ulice přímo na Vládu,nebo hromadně odstartovat odchod z republiky.Jasně nám česká společnost dává na vědomí, že tady nemáme právo žít.Kdybychom se rozhodli pro druhou variantu mělo by to nedozírné následky pro ČR. Jsem jsi jist, že protestní akce neonacistů a české společnosti budou sílit a nám Romům našim dětem a vnoučatům hrozí velké nebezpečí, nikdy nedají pokoj jsme pro tuto zem předem předplaceným terčem politických sil jako nežádoucí osoby. Je to velmi vážné rozhodnutí záleží ,na nás každého jednotlivce.O dél amenca Romale!!!!!!