Iniciativa občanů za setrvání Jany Mračkové Vildumetzové v čele našeho Karlovarského kraje

Naše paní hejtmanka Jana  Mračková Vildumetzová nám oznámila,že chce pozici hejtmanky Karlovarského  kraje opustit do konce letošního roku.Tato petice má za cíl přesvědčit jí,aby v čele našeho kraje setrvala a zvrátit tak její rozhodnutí rezignovat na tuto pozici.Paní Jana za dva roky ve své funkci dokázala mnoho skvělých věcí.Pomáhá nám obyčejným lidem,jezdíme po dálnici mezi Chebem a Karlovými Vary zadarmo,senioři využívají nově zavedený Senior pas,v Sokolově se otevřela pobočka policejní školy a nejen to.Svým podpisem pod tuto petici proto ukažme naší hejtmance , že si přejeme aby v čele kraje stála i nadále.

Hanka Dobrá    Kontaktujte autora petice

Vaše e-mailová adresa nebude publikována na našem webu. Autor petice ale uvidí všechny informace, které zadáte do tohoto formuláře.