Jak to cítím já a několik mých přátel: Omluva panu Putinovi

Pane Putine, omlouvám se vám i vašemu lidu za všechny nesmysly a lži, kterými se mě snaží přeprogramovat naše média a nejen mnou otrockými daněmi placení mocní, kterým se podařilo z našeho jednotného hrdého národa učinit stádo hladových jednotlivců schopných za pár dolarů prodat nejen svoji duši, ale číkoliv a zbourat cokoliv. Za nasazení, vizi a službu, kterou děláte pro Rusko Vás obdivuji a douf...ám, že se našimi vládnoucími silami nenecháte vyprovokovat ke třetí světové válce v EU a necháte nás se zhroutit samovolně ve vlastních myšlenkových multikulti odpadech přirozené cesty Evropské civilizace na smetiště dějin a nedáte nám příležitost okusit "vítězné" plody fašizmu, jako dopadla Ukrajina v bratrovražedné válce v režii těch, kteří čekají na výprodej jejich zdevastovaných a již neosídlených pozemků. Myslím, že z mocných tohoto světa jste jediný, který nejde cestou vlastního prospěchu, ale cestou národní, a byl bych rád, aby se podobný politik mohl zrodit i u nás v ČR (v době hrdosti ČSR), přestože v našem vlastnictví nám zbývá pouhých 15% národního majetku a státní gigadluh, kterým z nevinných místních obyvatel vůlí státních (ne)hospodářů vznikli doživotní vazalové, narostl do nesplatitelné výše, abychom se z ekonomické pasti již nikdy před naším vymřením nedostali.
Rozhodně, neberte vážně primitivní rétoriku a dětské hrozby sankcí a bububu za něco, co jste nespáchal, protože to plácají do veřejného větru nemocní a staří lidé, kteří ani netuší, co činí a protiopatření učiňte jen taková, aby se spící spoluobčané probudili a pokusili se odhodit mediální brýle manipulační poslušnosti oněch, kteří s námi ořou.
Prostě se omlouvám za sebe, svoji rodinu i přátele a většinu těch, kterým nebylo dáno pochopit, kdo drží jejich otěže. Protože nejen naši politici, ale ani vazalové, tedy ti nejposlednější nechápou podstatu toho "v čím zájmu" a "proč zrovna my".
A také bych prosil nezdevastovat naši republiku, protože nejen nejsme schopni se s vaší armádou utkat, ale nemáme ani zájem tak činit a pro jistotu ji máme odvelenu do Afghánistánu.
Takže prosím, abyste to s námi nějak vydržel než se umlátíme vlastními zákonnými brzdami a blbostí sami, což nebude už dlouho trvat.
S úctou
Dědek kořenář, B. Nový

Уважаемый господин Путин,
приношу извинения Вам и всему русскому народу за всю эту бессмыслицу и вранье, которыми стрeмятся меня перепрограммировать не только наши СМИ, но и, посредством моих невольнических налогов оплачиваемые, властные структуры, которым удалось из нашего когда-то единодушного гордого народа сделать толпу голодных индивидуумов, способных за пару долларов продать не только душу свою, но кого угодно и истоптать что угодно.
Я Вами восхищен, за то видение и за ту службу, которую делаете для России.
И надеюсь, что не дадите спровоцировать себя нашей правящей верхушкой к третьей мировой войне и дадите нам, в ЕС, возможность развалиться самостоятельно в нашем идейном мультикультуральном мусоре естественного пути европейской цивилизациии на свалку истории.
Я надеюсь, что не дадите нам возможность испытать «победные» плоды фашизма, так же, как обошлась Украина в братоубийственной войне под постановкой тех, которые ждут распродажи ими уничтоженных и ныне уже необитаемых земель.
Я думаю, что, из числа сильных мира сего, Вы единственный, который не идет по пути собственной выгоды, но идет по пути народа.
Я был бы очень рад, если бы подобный политик появился и у нас в Чешской Республике (во времена новой народной гордости Чехословацкой Республики), вопреки тому, что ныне в нашей общей народной собственности осталось всего лишь 15% народного имущества и когда волей государственных (без)хозяев государственный «гигадолг», посредством которого превратились невинные жители страны в пожизненные вассалы, возрос в такую неоплачиваемую величину, что до момента нашего полного вымирания мы из этого капкана не вылезем.
Прошу Вас, решительно не принимайте всерьез примитивную риторику, инфантильные угрозы санкций и пугающее бу-бу-бу за что-то, что Вы не совершили, потому что это рассеивают в публичное пространство больные и старые люди, которые, в большинстве даже не подозревают, что делают.
И, прошу Вас, встречные меры примите только такие, чтобы наши спящие сограждане проснулись и попытались отбросить медиальные очки тех, которые нами пашут.
Я хочу просто извиниться за себя, за свою семью, за своих друзей и за большинство тех, кторым не дано было понять, кто держит в руках их вожжи.
Потому что не только наши политики, но, даже вассалы, т.е. те «последние из последних» не понимают суть того, в «чьих интересах» и «почему именно МЫ».
Также Вас прошу не девастировать нашу республику, потому что мы не в силах с Вашей армией воевать, даже не в наших инересах так действовать, тем паче, что наша армия, для уверенности, была откомандирована в Афганистан.
Так что Вас прошу, как нибудь с нами вытерпите, пока мы сами изобьемся до смерти собственными законными преградами и своей глупостью.
И этого ждать не так уж долго.

С уважением,
«дед знахарь», B. Nový