Nechceme dělat nesmyslně těžký zápočet dvakrát

Tato petice se obrací na rektora UJAKU a vedoucí katedry SPPG, s prosbou, o zrušení náročného zápočtu. Zápočet máme jako studenti Mgr. studia z předmětu: Metody a prostředky speciálně pedagogického výzkumu.  Zápočet ze Speciálně pedagogického výzkumu valná většina z nás, minulý rok ještě studentů SPPG-vychovatelsví, skládala ve třetím ročníku Bc. studia ve stejném rozsahu. Teď nás čeká zápočet z obdobného předmětu. Připravovat se máme z totožných publikací a zápočet bude jistě stejně zbytečně a přehnaně náročný, jako ten, který už většina z nás absolvovala na podruhé, napotřetí, napočtvrté, napopáté ale i napošesté. Přitom  nynější studenti Bc. studia UJAKU zápočet v testcentru skládat nemusí. K zápočtu jim stačí, tak jak je to běžné, zápočtová práce. Jsme studující dálkově, jezdit 3x a vícekrát na nesmyslně těžký zápočet, z daleka, stresovat se znovu a znovu, odmítáme! Proč není měřeno všem stejně??? Zajímalo by nás, zda někdo z vedení UJAKU zkusil zápočtem pana Ing. projít, je záludný, nastavený tak, podle slov autora, aby napoprvé udělal jen málokdo. Otázky testu jsou zavádějící, mají  špatně pochopitelné zadání, matoucí a rozhodně v nich nejde o prověření našich znalostí. Leckterý odborník by se při testu dost zapotil.

Všichni, kteří jsou podepsáni pod touto peticí, odmítají test pana Ing. Hradeckého. Do testcentra nepůjdeme.

Zastaňte se svých studentů, nabídněte přijatelnou alternativu: buď uznejte už jednou složený zápočet, či zadejte zápočtovou práci. Měřte všem stejně, věříme vám a čekáme na vaše rozhodnutí.

studenti kombinované ho studia oboru Mgr. SPPGU, skupiny L101, L 102, L 103, L104

Studenti skupinyL101, L102, L103, L104    Kontaktujte autora petice