Nechceme tzv. normální občany ve své obci

Text petice: Nechceme, aby tzv "normální občané", zejména pak někteří obyvatelé Lužic u Šternberka, Zubří a dalších obcí s výrazným výskytem xenofobních a hystericky paranoidních občanů, navštívili nebo se dokonce přestěhovali do naší obce! Do všech našich obcí! Rozhodně proti nim nic nemáme, jsou to taky lidi, ale máme strach. V naší obci mnozí z nás, nenormálních občanů s často nenormálními dětmi (autistickými, mentálně postiženými,ochrnutými, opuštěnými či jinak výjimečnými), hledali především klid a bezpečí.Rozhodně nechceme šířit poplašnou zprávu. V tom chychom rozhodně nikdy nelhali, ale máme strach! Máme malé děti! A dokáže se nám někdo 100% zaručit, že nám tito "normální" občané neublíží? Že je někdo dokážeudržet pod kontrolou? Jak opakovaně s důrazně sdělujeme, rozhodně proti takovým "normálním" občanům nic nemáme. Jsou to taky lidi, že. Ale ať si žijí někde jinde! Ať jdou někam jinam! Ať jim EU, vláda či jejich obce zajistí takové podmínky, aby mohly žít svým "normálním" způsobem a nenarušovaly naševyjímečné a jedinečné životy.

Cemetery Baby    Kontaktujte autora petice