Nevinnost Juliuse F. obviněn z týrání milovaneho syna

Julius F. je obviněn z týrání svého syna. Za což mu hrozí odnětí svobody až 15 let vězení. Julius vychovává svého syna Lionelka od narození bez matky. Julko je starostlivy otec o sveho syna staral vzdy svědomitě, Lionelka vychovaval jako každý rodič nikdy by mu tak jako popisovali media neublížíl.

Ve čtvrtek 20.7.2017 Lionel spadl z klouzacky. Z pádu měl údajně otřes mozku. Julius mu opakovaně vysvětloval ze na klouzacku bez je ho vědomi nesmi lozit. Lionel ho neuposlechl. Julius mu dal facku přiměřenou k dítěti toť vše. V pátek 21.7.2017 hlídala Lionelka babička (matka Juliuse). Lionelovy se 22.7 2017přitizilo zvracel a byl slabí tak ho babička vzala do nemocnice.Julius se dozvěděl co se s jeho synem deje a kde je. Jako spravny otec který miluje sve dítě se zastavil pro vecicky (pyzamko, papucky, kartacek atd.) Julius dorazil do nemocnice kde chtel navstivit syna u vstupu prisla sestřička která mu rekla ze jde pro doktora ale zavolala policii. Policie prijela Juliuse zatkla a odvezla do vazební věznice kde je do dnes.

Rodina, známí a kamarádi věří že pravda zvítězí.

Podpořte tuto petici a sdilejte ať se dostane do správných rukou.

FB_IMG_1501098449668.jpg