Petice proti likvidaci beranovky

Podpisem pod peticí vyjadřuji nesouhlas se zprůjezdněním beranovky - polní cesty v Dolních Chabrech (navržená jako změna č. Z 2844 územního plánu viz: http://servis.praha-mesto.cz/uzplan/uzemni_plan_hmp/Zmeny_CVZ_V/prilohy/T/Z_2844.pdf). Jedná se o klidové místo nad obytnou čtvrtí a školou, které navazuje na ulici V Kratinách lemovanou stromy.
Zajisté je nutné řešit dopravní situaci v souvislosti s novou bytovou výstavbou v lokalitě Beranov, ale ne na úkor likvidace zeleně. To by mělo být krajním řešením, pokud nebudou dostačovat úpravy stávajících komunikací a opatření respektující platný územní plán.

Nyní můžete podepsat i papírovou verzi petice. Více na této adrese:

beranovka.PNG

Vaše e-mailová adresa nebude publikována na našem webu. Autor petice ale uvidí všechny informace, které zadáte do tohoto formuláře.