PETICE proti prodeji či pronajmutí litoměřické nemocnice

My občané z Litoměřicka nesouhlasíme s prodejem či pronájmem litoměřické nemocnice, jsme toho názoru, aby si město Litoměřice nemocnici nechalo. Jsme pro vytvoření a jmenování nového vedení nemocnice, které by provedlo hloubkovou analýzu situace ve spolupráci se zaměstnanci nemocnice a s nejširší odbornou i laickou veřejností a vypracovalo na podkladě výsledků této analýzy strategickou koncepci provozování nemocnice po dobu nejméně dvou let.  Pokud by se nedařilo plnit předem stanovené plány a nemocnice by byla finanční zátěží pro rozpočet města, jsme pro propachtování nemocnice společnosti Krajská zdravotní a.s., která je pod finanční jistotou Ústeckého kraje. Celá situace kolem litoměřické nemocnice je dosti zavádějící a zdá se až politicky připravená. Žádáme, aby vedení města nedělalo tak závažná rozhodnutí před koncem volebního období a celá věc se projednala po říjnových komunálních volbách. Děkujeme.

Ing. Bc. Dominik Hanko    Kontaktujte autora petice

Vaše e-mailová adresa nebude publikována na našem webu. Autor petice ale uvidí všechny informace, které zadáte do tohoto formuláře.