Petice za odmítnutí nového loga České hokejové reprezentace.

My, níže podepsaní žádáme Český svaz ledního hokeje, nově Český hokej, aby odstoupil od plánu zavedení nové podoby loga Českého hokeje a jeho využívání jakožto hlavního symbolu národního hokejového mužstva, včetně jeho použití na dresech hokejové reprezentace. Jako fanoušci napříč Českou Republikou se s navrhovanou podobou dresů, potažmo loga, nikterak neztotožňujeme. Nová podoba loga absolutně nerespektuje hodnotu národního symbolu a zesměšňuje svou primitivností jeho podstatu. Dále žádáme představitele Českého hokeje, aby se věnovali plnění svých povinností s péčí řádného hospodáře, jenž vyplývají z podstaty jejich funkcí a zasadili se o zlepšení situace v celém Českém hokeji, namísto plýtváni nejen finančními zdroji na podobné zbytečnosti.

Miloslav Šnejdar    Kontaktujte autora petice