Petícia: Žiadáme policajného prezidenta SR aby riadne prešetril prípad kde osobné motorové vozidlo narazilo do väčšieho počtu detí vo veku od 5 - 12 rokov, pričom si udalosť vyžiadala jednú obeť.

Zverejnené: 20. 3. 2018

Spišské Bystré
V deň keď sa deťom z obce Spišské Bystré začali zimné prázdniny sa detí zo školy domov tešili nato,že konečne si aspoň na týždeň odpočinú od dlhej 2 kilometrovej štreky ktorú musia dennodenne prekonávať do školy a zo školy domov .
Deti vo veku od 6 do 15 rokov tak denne musia prejsť celkovo až 4 km pešo,lebo široko ďaleko popri ich Rómskej osade žiadne autobusy nezastavuju a popri ceste nevedie ani žiadny chodník iba úzka cesta po ktorej jazdia aj nezodpovední vodiči, tak ako to bolo aj v osudný deň keď 66 ročný vodič,ktorý osobným motorovým vozidlom zrazil12 Rómskych detí .Tento masaker 12 ročná Vaneska neprežila v nemocnici svojím ťažkým zraneniam podľahla druhé dievča bojuje v Martinskej nemocnici o život s toho 10 detí boli ťažko a ľahko zranené.

peticia5.jpg

Redakcia PRESS.TV    Kontaktujte autora petice