Proti obchvatu Sládkova kopce

Petice dle zákona § 1 zákona č. 85/1990 Sb., o právu petičním

My,

níže podepsaní občané České republiky, převážně obyvatelé Jindřichova Hradce, vyzýváme Zastupitelstvo města Jindřichův Hradec, aby schválilo takovou změnu Územního plánu Jindřichova Hradce, která by zabránila výstavbě plánované komunikace v západní části Jindřichova Hradce od Pražské ulice přes Sládkův kopec směrem na silnici na Políkno a dále na sídliště Hvězdárna až k napojení na silnici směrem na České Budějovice, také známou jako Obchvat Sládkova kopce.

Západní části Jindřichova Hradce slouží jeho obyvatelům jako odpočinková oblast a zvýšení automobilové dopravy by zde tyto možnosti zcela znemožnilo. Zároveň by byla zničena jedinečná krajina, a to vše kvůli realizaci komunikace, která je ve zjevném rozporu s požadavky účelnosti, efektivnosti, hospodárnosti a transparentnosti.

Adresát: Zastupitelstvo města Jindřichův Hradec, Klášterská 135/II 37701

Petiční výbor

Mgr. Jan Jirků, MBA, předseda MO KDU-ČSL v Jindřichově Hradci, Svatojánská 146

Hedvika Trojanová, Sládkův kopec 1082.

Bc. Bronislav Tomek, předseda Zelených v Jindřichově Hradci, Nušlova 42/V.

Bronislav Tomek    Kontaktujte autora petice

Vaše e-mailová adresa nebude publikována na našem webu. Autor petice ale uvidí všechny informace, které zadáte do tohoto formuláře.