Sťažnosť na vedenie CZ/SK sekcie fóra WoT

We, the undersigned, express our complete dissatisfaction with the actual leading of the Czech section of the World of Tanks Official European Forum and unprofessional attitude of the staff to players’ community. Behavior of the Czech admin representatives, led by WG staff KAYI4EK, is strictly against your claim to “keep the forum as a friendly and welcoming place as possible for all” because of no respect to players’ community, your regular customers and the WoT veterans. We are not satisfied with the work of the Czech forum staff and admins as a part of your services.

My, níže podepsaní, vyjadřujeme svůj úplný nesouhlas se současným vedením české sekce World of Tanks Official European Forum a neprofesionálním přístupem pracovníků k hráčské komunitě. Chování českých admin představitelů, vedených WG staff KAYI4EK, je čistě proti Vašemu prohlášení „udržovat fórum pokud možno jako přátelské a přívětivé místo pro všechny“ díky žádné úctě k hráčské komunitě, Vašim pravidelným zákazníkům a veteránům WoT. Nejsme spokojeni s prací pracovníků a adminů českého fóra jakožto součástí Vašich služeb.

Dodatok: ako meno vyplňte herný nick. Podľa platných pravidiel vaša emailová adresa nie je majetkom portálu petície24 a vyhlasovateľ petície sa zaväzuje k jej nešíreniu tretím stranám a k žiadnemu ďalšiemu použitiu. V žiadnom prípade nezdieľajte heslo k hernému účtu.

Vaše e-mailová adresa nebude publikována na našem webu. Autor petice ale uvidí všechny informace, které zadáte do tohoto formuláře.