Vlastimil Pechanec

Jsme přesvědčeni,že pan Vlastimil Pechanec není skutečným viníkem,v čemž nás utvrdilo velmi podivné pozadí celého případu,který se odehrál 20.7.2001 na diskotéce “V zatáčce“,která se nachází v hotelu Národní dům ve Svitavách,tak i celé soudní jednání a ignorace jasně viditelných důkazů o nevině pana Pechance ze strany Policie ČR (vyšetřovatele policejního rady pplk. Leoše Dvořáka z Krajského úřadu vyšetřování),krajské státní zástupkyně(JUDr. Renáty Vesecké dnes nejvyšší st.zástupkyně v Brně),Krajského soudu ČR v Hradci Králové(soudce JUDr. Luboše Sováka),Vrchního soudu ČR v Praze(JUDr. Martina Zelinky),tak i Nejvyššího soudu ČR v Brně,který zamítl dovolání 23.7.2003 v neveřejném zasedání.To nás jen usvědčilo v tom,že současný soudní systém né vždy spravedlivě soudí a rozhoduje o životech mnoha lidí v této zemi.Svitavský patriot a nacionalista pan Vlastimil Pechanec je vězněn od 21.7.2001 kdy v 10:35hod.přijela policie do jeho bydliště,když byl jako jeden z asi 60 svědků,a až večer byl po mediální hysterii ve večerních hodinách obviněn z vraždy s rasovým podtextem.Možný důvod odsouzení pana Pechance je v práci Policie ČR s odkazem na jeho minulost,možná nezájem šetření se snahou ochránit jiné podezřelé s vlivnějšími konexemi.Možná je to i politická poptávka soudit a trestat „rasově motivované činy“,sud´ jak sud´,hlavně když někdo bude odsouzen. Politické objednávky a perzekuce národní opozice-politických disidentů-jsou dnes ze strany stávajícího tzv. demokratického systému víc než viditelné.

Veškeré podrobnosti najdete na http://hucek.cz/pechanec/index.php?id=uvod

VLASTIMIL PECHANEC JE OBĚŤ SYSTÉMU !!!!!!!!!!!!!!