za VÝSTAVBU slalomové dráhy s divokou vodou v Plzeňském kraji

Chcete konečně pro sebe a své děti kanál s divokou vodou v Plzni? Podpořte tuto petici:

My, níže podepsaní, podporujeme co nejrychlejší výstavbu terénu s divokou vodou v Plzni a blízkém okolí pro trénink, závody či rekreační provozování slalomu, sjezdu, raftů, rodea, creekovek, SUPů, hydrospeedů, záchrany a dalších aktivit na divoké vodě.

Jestliže platí "co Čech, to muzikant", pak také platí "co Čech, to vodák"; větší města jako Praha, České Budějovice nebo Ostrava resp. Opava proto kanál s divokou vodou mají, v Olomouci se kanál připravuje a v Brně má být dokonce kanál s přečerpáváním.

Po úspěšné realizaci slalomové dráhy v Roudnici nad Labem bych si jako Plzeňák nemohl odpustit, že u nás nic takového nikdy nebude. A nezáleží, zda to bude Malostranská slalomová dráha v Doudlevcích, nebo dráha kdekoliv jinde v Plzni a okolí, třeba s přečerpáváním pomocí levné elektřiny přímo ze zdroje.

Dotace z EU budou končit a je proto poslední vhodná doba pro výstavbu.

Vznikají nejrůznější sportparky, staví se zázemí pro menšinové sporty, proč nejde prosadit vodácký kanál? Protože to vypadá, že je nás vodáků pár!

Musíme ukázat, že je nás hodně a pak získáme jednoznačnou podporu politiků.

Podepište a sdílejte petici, ať za nimi můžeme co nejdříve vyrazit a kanál konečně prosadit.

Petice-za-SD-v-PL(rce-fr-repre).jpg

Děkuji, Jakub Helus

Vaše e-mailová adresa nebude publikována na našem webu. Autor petice ale uvidí všechny informace, které zadáte do tohoto formuláře.