ZACHOVÁNÍ KINA DRAHOMÍRA - KAVÁRNY CAFE PANASONIC

Vzhledem k vzniklé situaci hrozí zrušení - zánik Kina Drahomíra v Karlových Varech, Drahovicích, splolu s kavárnou PANASONIC.

Podle našeho  názoru se jedná o jediné místo v okrajové čtvrti karlových varů, kde je možno kultůrně se vyžít, posedět s přáteli a zajít na kvalitní film. V okolí nepřiměřeně bují Tip-sporty, herny a pritom hrozí likvidace jediného kultuního místa v okolí. Je to o to tragičtější, že karlovy vary jsou jediným městem ČR které hostí FILMOVÝ FESTIVAL kategorie A.

Hlavní problém tkví v kouzelném slovíčku DIGITALIZACE. Bohužel schází nepříliš vysoká částka která by zajistila další funování kina i přilehlé kavárny. O to tragičtější je, že 90% sponzorů raději věnuje peníze na vrcholový sport který si z reklam a sázek na sebe vydělává vysoké částky a který je v současné době výce než stědře dotován i z peněz daňových poplatníků, i kdyý se jedná o soukromí subjekt, ovšem kulturní vyžití a péče o duši člověka je opomíjeno.

Pro Regulérnost Vás žádáme o podepsání petice i v kavárně Panasonic, kde budou pro Vás připraveny peticní archy.

Děkujeme.

Návštěvníci kina a kavárny