Zastavit financování pseudouměleckých aktivit z veřejných prostředků, která urážejí naši kulturu a národní hrdost.

Většina umělců je prodejná a ochotně spolupracuje s každým režimem. Nejinak tomu je i dnes, kdy jsou pod záminkou umělecké tvorby uráženy kořeny naší kultury a státnosti. Je nepřípustné, aby takovéto osoby byly financovány ze státního rozpočtu nebo rozpočtu měst a obcí, které jsou tvořeny z našich daní. Je absurdní, aby si národ financoval svoji vlastní zkázu.

Připojte se k této petici žádající, aby město Brno zastavilo financování pseudouměleckých zvrhlostí, jako je například Brněnský divadelní festival v jehož rámci má být uvedeno zvrhlé divadelní představení ve kterém Ježíš znásilňuje muslimku. I když jde momentálně o problém Brna, uvítáme, když se připojí i další občané pro případ, že by vedení jejich měst podporovalo podobně zvrhlosti.

SPR-RSČ Miroslava Sládka, MO Brno

Karel Fleischer    Kontaktujte autora petice

Vaše e-mailová adresa nebude publikována na našem webu. Autor petice ale uvidí všechny informace, které zadáte do tohoto formuláře.