MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#33951 VÝZVA SENÁTU, SNĚMOVNĚ A VLÁDĚ ČR

2015-01-21 07:28

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#33952

2015-01-21 07:59

Je naprosto jasné, že situace na Hradě je skutečně neudržitelná a je nepochybné, že zločinecká banda, kterou Zeman sestavil musí z Hradu odejít. Mají ale postavenu figuru - absolutně beztresného s mocí dávat amnestii, tedy v podstatě mohou páchat libovolné zločiny a Zeman je následně makroamenstie, jak se přihodilo i oposmluvní zlodějské bandě. 


Nepřihlášený uživatel

#33953

2015-01-21 08:01

 Podstatné je to, že by Karel Schwarzenberg dodržoval Ústavu, mimo jiné proto, že je to jeho přirozené jednání, je celoživotním demokratem. Vyrostl v demokracii a v demokracii začal svůj veřejný život. 

Miloš Zeman vyrostl za bolševika kdo ví v jaké rodině, vůbec se o ní nezmiňuje. Vystudoval bolševickou školu a je spíše pravděpodobnější, že byl donašečem StB (má jich v poradním týmu tolik, že to snad ani není možné spočítat) než, že byl disidentem. 

Co horší, v demokracii se zachoval hanebně v podobě oposmluvního kupčení a masivního zadlužení tohoto státu. Už to je dost důvod proto, jej nevolit ani kdyby nelhal a privatizaci MUS dělala Tošovského vláda či se za lži nemusel omlouvat. 


Nepřihlášený uživatel

#33954 Re:

2015-01-21 08:07

#33764: -  

  Co tu na nás Zemanovci zkoušíte ?..

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-01-21 08:16



Nepřihlášený uživatel

#33956 Re: Zemanovci , tato petice se mazat nebude !!!

2015-01-21 08:23

#33699: Martin - Smazejte již tu nepotřebnou petici 

 Co nám má co příznivec komunisty Zemana diktovat,

aby se smazala tato důležitá petice ?

Jsme v DEMOKRACII,

Zeman páchá zlo obrovského rozsahu a

úkolem slušných lidí je proti tomuto bojovat . 

TATO PETICE MÁ OBROVSKÝ VÝZNAM !!!


Nepřihlášený uživatel

#33957 Re: PROLETÁŘI ZEMAN A KLAUS

2015-01-21 08:28

#27595: - PROLETÁŘI ZEMAN A KLAUS 

 Miloš Zeman a Václav Klaus jsou proletáři v ton nejhorším a nejodpornějším slova

smyslu, jsou zavistiví a mstiví na těchto dvou vlastnostech stojí celá bolševická

ideologie, jsou to tedy bolševici toho nejodpornějšího ražení a jako takoví se také ničím

neliší od nacistů.  


Nepřihlášený uživatel

#33958 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 08:52

#33945: Martin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tedy máte představu, že je stát o dvě miliardy bohatší? 

To je ale představa velmi podivná, teoreticky by se tak mohlo stát jedině tehdy, pokud by se jednalo o zlodějiny, kde by si dané firmy účtovaly odpočet DPH. 

V ostatních případech se jedná o to, že firmy např. nezaplatili DPH či spotřební daň, tam ale stát na těchto subjektech nic nevymůže. Tyto subjekty logicky nikdy tyto daně nedoplatí a Kobra ani nikdo jiný si na nich logicky nic nevezme. Oni nekradou proto, aby měli z čeho platit daně, oni prostě kradou a tedy jsou na eventualitu, že by snad byli zavřeni a měli daně doplatit připraveni. Budou možná zavřeni a pokud se jim vůbec prokáže úmysl, neboť prostě "nepovedené podnikání se občas stane" (zloději se na něj vymlouvají vždy) , ale že by bylo z čeho vzít na ony daně, tak na to jsou připraveni dokonale. Peníze nikdo nikdy nedohledá, pokud se jim podařilo uskutečnit výdělat alespoň tak, že nezaplatili spotřební daň či daň z příjmu. Pokud by je zaplatili, byli by v obrovské ztrátě a co s tím. To je první čím se budou "hájit", že se jim nepovedl obchod a že je dokonce "dodavatel" okradl. 

Věci jsou bohužel daleko jednodušší, než vám soudruh Babiš snaží naznačit.  Ona "kobra" horko těžko pokryje náklady přesto, souhlasím s tím, že s ttát si takový tým musí bohužel platit z našich daní, aby odstrašoval a minimalizoval prolínání šedého resp. především kriminálního "podnikání" s podnikáním standardním, ale přínosem finančním budou "zprostředkovaně" nikoliv tak, že by zajistili přímý přínos do státního rozpočtu. 


Nepřihlášený uživatel

#33959 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 08:56

#33944: Martin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Pokud výše minimální mzdy nemá přímý vliv na výši žovotního minima a tedy na výši dávek, je to v klidu možné, vcelku je to vlastně jedno, neboť je z logiky věci naprosto zřejmé, že pokud se zvedne minimální mzda bude jen logické, když se v kontextu tohoto navýšení zvýší i životní minimum a tedy výše sociálních dávek. Moc by totiž nedávalo smysl, zvednout minimální mzdu a zároveň říci, že výše dávek je OK či je v pořádku životní minimum. Ale i to se logicky stát může, pokud platí co tvrdíte, že tedy neexistuje přímá provázanost mezi minimální mzdou a životním minimem.  


Nepřihlášený uživatel

#33960 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 09:03

#33946: Martin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Větu jste napsal špatně mokoliv, že bych jí špatně pochopil. 

Vcelku i věřím, aniž bych si to ověřil, že výše dávek se odvíjí od životního minima. Jak jsem již psal, pokud tedy vláda ovšem zvedá parametr minimální mzda, bylo by velmi podivné, pokud by nezvedla i parametr životní minimum, neboť jistě asi oba "cítíme", že minimální mzda především ta nejnižší ( pro některé práce je minimální mzda dokonce vysoko nad průměrnou mzdou) je velmi provázána s tím, za co vlastně dá ještě dle státu žít, tedy s "životním minimem". Ale co "vláda" Babiše, Bělobrádka a Sobotky udělá, je skutečně dosti nevyzpytatelné.  Zatím masivně zadlužuje tento stát a nutno říci bohužel opět. 

Asenad

#33961

2015-01-21 09:11

Přiznejte se! Kdo vás platí?!


Nepřihlášený uživatel

#33962 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 09:16

#33945: Martin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Článek jsem četl, už v době kdy vyšel a co je zvláční, začátek roku je pryč a detailní vyhodnocení kobry stále nikde. 

Divná to věc ono detailní vyhodnocení.  Tedy plácnout, čemu všemu zabránili a za kolik by to především teoreticky byl únik mohou kdykoliv, zatím žádná skutečná data nepředložili, ale co více, zatím proběhla informace o jednom velikém obdhodu, kde se ale bohužel naprosto vy klidu může stát, že se onen ochodník ještě bude bránit tím, že byl na začátku podnikání ve ztrátě, na ztrátu měl na účtech dostatek hotovosti aby jí pokryl, ovšem kobra mu v dalším podnikání zabránila s tím, že se jí "zdá", že to "nemůže dobře dopadnout" a stát by pak přišel o daně. 

Pokud firma dokonce předloží business plán z doby počátků jejich podnikání na který např. dostala žádný provozní úvěr od důvěryhodné banky a tento plán počítal např. s rokem podnikání ve ztrátě, pak se cosi fatálně nepovedlo.  

Např. proto, že všechny nově založené banky počítali dokonce v prvních letech se ztrátami v desítkách i stovkách milionů korun (ZUNO, AirBank určitě) co s tím? Co když skončí v likvidaci a ve ztrátě? Co s tím bude stát dělat, vždyť vlastník nezaplatí daň ze zisku, vždyť jsou ve ztrátě a ještě si onu ztrátu bude odečítat od zisku ve s vém "holdingu", měla kobra i tam zasáhnout? 

Očekávám tedy ono detailní vyčíslení "kobry", rád se nad ním pobavím. Jen bych nerad, aby tu např. velký obchodník z pohonnými hmotami, který řádně zaplatil kauci v desítkách milonů korun, řádně udržoval rezervu na svých účtech a počítal se ztrátovostí obchodu v prvním roce rozjel arbitráž proti ČR s tím, že mu bylo zabráněno svůj obchodní model dokončit. To by pak totiž celá kobra byla tak trochu k ničemu. 


Nepřihlášený uživatel

#33963 Re:

2015-01-21 09:18

#33961: Asenad -  

 Na rozdíl od vás nikdo, ruský švábe. 


Nepřihlášený uživatel

#33964 Mironet začal jako mnoho jiných v oboru na Stahovských kolejích.....

2015-01-21 09:38

....málokdo si již na zásah policie v Mironetu na pod Strahovem kosek od stanice tramvaje Marjánka  vzpomene, je to tak dávno, že děti, co tehdy narodily už jsou skoro dospělé. Snad 1998 snad dokonce 1997. Kde byla tehdy Alza, TH systém, atd. atd......

Jsem zvědav, jak to soudy vyhodnotí a jakou ztrátu vyčíslí a tedy my zaplatíme z naších daní. Možná prostě řeknou, to bylo vaše riziko podnikání, vy jste věděli, na jakém trhu se pohybujete a že to příjít může. Kdo ví.

Pokud se podobný zásah povedl kobře u obchodíka s pohonnými hmotami, což bohužel mnohé z tehdejších novinových zpráv naznačovalo, tak se cosi opět fatálně nepovedlo. 

Dovolím si přípomenou ještě jeden fatální případ a to je Saluka či Nomura. Protokoly jsou k dispozici (nebo alespoň za Kalouska byly) na webu MF, kde Saluka arbutráž spustila na základě toho, že současný ministr průmyslu a obchodu, tehdy ODSák Mládek si daval schůzky s menšinovým vlastníkem IPB - Salukou po hospodách a vyhrožoval jim znárodněním. Manažeři to po druhé či možné až dokonce třetí takové schůzce vyhodnotili jako reálné riziko a v momentě, kdy byla banka dána do nucené správy, sputili arbitráž právě s odůvodněním na výhrůžky od tehdejšího náměstka ministra financí Mládka, což je přesně to, co arbitrážní soudy vždy považovaly za prokázané a za relevatní důvod pro vymáhání odškodnění u arbitrážnho soudu. Vše volně přístupné v protokolecho z arbitráře. Druhou věcí v této arbitráži je "mzda", kterou dostal nucený správce za podpis pod "prodej" za 1 Kč.  Ta nikdy nebyla zveřejněna, přestože to v podstatě znamenalo prohrát arbitráž, taktéž dohledatelné ve zveřejněných protokolech. 

Mimochodem protokoly jsou skvělou a důvěryhodnou ekonomickou historií a předveším jsou skvělou historií okamžikku, kdy ČNB přesla na inflační cílení a v době ohrožení bank skokově zvýšila požadavky na povinné rezervy bank. Tento ekonomický zásah je obecně popsán málo a ptal jsem mnoha studentů ekonomie z různých škol, zdali tuto věc na škole probírali a vyhodnocovali důvody proč k tomu došlo. 

Odpověděli mi, že to předmětem výuky nebylo, ale je možné, že si prostě nepamatují. Možná má k tomu nějaký semináž Tříska, ale ten bych řekl, bude tendenční, neboť je tendenční i jeho obhajoba "zapojení bank do privatizace". 


Nepřihlášený uživatel

#33965 Re: Mironet začal jako mnoho jiných v oboru na Stahovských kolejích.....

2015-01-21 09:40


Nepřihlášený uživatel

#33966 Re: VÝZVA SENÁTU, SNĚMOVNĚ A VLÁDĚ ČR

2015-01-21 09:47

#33951: - VÝZVA SENÁTU, SNĚMOVNĚ A VLÁDĚ ČR 

 Text je skutečně volně k použítí, doupravení, opravám pravopisných chyb. 

Bylo by dobré to udělat a svolat demonstraci, výzvu předat. 


Nepřihlášený uživatel

#33967 Bohužel to vypadá, že se soudruh Dlouhý začal připravovat na prezidentskou kampaň.....

2015-01-21 09:52


Nepřihlášený uživatel

#33968 Demonstrace za odvolání Zemana se koná 1.2.2015

2015-01-21 09:54

Hradčanské náměstí 1.2.2015 ve 14:00. 

a chtělo by to velké množství účastníků,  tento cynik,

který odsunuje nemocné děti mimo společnost , nesmí být

v žádné politické funkci a prezidentem už vůbec ne !!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#33969 Re: Bohužel to vypadá, že se soudruh Dlouhý začal připravovat na prezidentskou kampaň.....

2015-01-21 09:56


Nepřihlášený uživatel

#33970 Re: Re: Bohužel to vypadá, že se soudruh Dlouhý začal připravovat na prezidentskou kampaň.....

2015-01-21 10:09


Nepřihlášený uživatel

#33971 Re: Re: Bohužel to vypadá, že se soudruh Dlouhý začal připravovat na prezidentskou kampaň.....

2015-01-21 10:11


Nepřihlášený uživatel

#33972 Zatracení Američani...

2015-01-21 10:15

#33904: - Re: Zatraceni americani 

 Správný dotaz !!!!

Na kterém místě jsou v této tabulce Rusové,

ke kterým Zeman tolik vzhlíží a

znovu nás k nim táhne ?????

Rusové jsou v pořádné pr..... ostatně, jako vždy byli .

V Rusku je bída a hlad, dobře se mají jen oligarchové, kteří si nakradli..

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_average_wage


Nepřihlášený uživatel

#33973 MRAZIVÁ PODOBNOST

2015-01-21 10:28

Jinými slovy Miloš Zeman  si nevidí do úst, plete se do věcí, o kterých neví zhola nic. Opravdu v mnohém začíná připomínat severokorejského vůdce a to je strašné !!!

Oba jsou přesvědčeni, že vždy mají pravdu, bez ohledu na to, co se děje kolem nich, vedle nich, či za nimi. U obou mužů toto přesvědčení extrémně zesílilo s tím, jak se dostali do nejvyšších funkcí ve svých zemích. Že pro některá jejich tvrzení neexistují žádné důkazy? To je jim úplně jedno. Důležité je něco říct, ať je to cokoli. Představa Kima i Zemana, že právě kolem nich se točí svět, je zdá se u obou neodbytná.

Oba dnes chodí s hůlkou a není úplně vyloučeno, že mají podobné zdravotní problémy. V tomto směru jim přejeme uzdravení. Zásadní rozdíl je pouze v tom, že některé Zemanovy problémy se objevily například poté, co mu údajně pes v noci sroloval koberec, on zakopl a narazil prudce do skříně (oficiální verze Hradu). Verze vlády v Pchjongjangu není žádná, protože o zdravotním stavu Kima se žertovat a spekulovat nesmí, za to je kulka či provaz.

Další podobnost je v tom, že Kim se po 40 dnech, kdy ho postrádal celý svět (všude se dokonce spekulovalo, že vůdce KLDR byl pučem odstraněn, což se Miloši Zemanovi rozhodně stát nemůže, protože naše armáda nemůže žádný puč uskutečnit, neboť trpí podle NATO akutním nedostatkem peněz a nemá moc vojáků), objevil a na jeho stolku mu ležela nezbytná krabička cigaret. Bez toho český prezident také nedá ani ránu.  

Oba mají i zjevnou zálibu v alkoholu a u obou z toho plynou zdravotní problémy. Jenže když „řídíte“ svět, co vás může zastavit?


Nepřihlášený uživatel

#33974 Re:

2015-01-21 10:39

#33953: -  

 Mladý pane, za koho jste vyrost vy?

Za vlády demokratů Habsburků a Švarcenberků?

Měli by se tedy ti, kdo se narodil po roce 1935 humanně zbavit existence, protože nevyrostli v té Vaší feudální"demokracii  jako feudál Švarcenberk???

Divná logika...

 


Nepřihlášený uživatel

#33975 Co si týče inkluzivního vzdělávání, je myslím dobré si přečíst alespoň stručný program....

2015-01-21 10:40

....který je v pdf vormátu s nýzvem napiv.pdf k dispozci na ministerstvu školství. 

Jak se asi dá očekávat, nic z toho, čím obhajoval Ovčáček odporná slova Miloše Zemana např. tedy rušení speciálních škol tam samozřejmě navrhována a natož ve stadiu realizace není. 

Dále jsou kritizovány dvě vyhlášky 72/2005 a 73/2005 změny textace první vyhlášky lze dohledat na serveru apps.odok.cz, tedy opět serveru státní správy, pravděpodobně tam logicky bude i druhá včetně důvodové zprávy a průvodních dokumentů. 

Zde tedy 72/2005

Ani zde se logicky pro hanebná vyjádření Zemana, Ovčáčka či Kllause mladšího nenajde žádná opora.

Podivné, proč ty lidi lžou? Co je k tomu vede? Nebo si nemyslí, že lžou? Mají jiné vidění událostí, nějaké "zákulisní"? Snaží se nazančit, že v demokracie zveřejňující své dokumenty, průběhy jednání, důvodové zprávy ma nějaké "temné síly" které snad vše řídí? Co ty lidi vede k vyvolávání takových hloupostí? 

Vzhledem k tomu, že přesně toto se snaží vyvolat ruská propaganda na serverech roztodivného typu, od parlamentních listů, přes zvedavce, blisty, euronet až po pravdive.eu, tak mi to bohužel připadá, že pokud si skutečně sami o sobě myslí, že nelžou, tak "podléhají této propagandě", ale jeví se mi dalěko pravděpodobnější, že jsou spíše autory této propagandy než, že by byly "oběti".