Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM


Nepřihlášený uživatel

#2401 Re:

2012-12-18 02:10

#2397: Komunistická šikana - No, já jsem měl za komunistů zakázáno učit úplně. Jako pedagog jsem mohl působit až od roku 1990. Moji sourozenci nesměli studovat vůbec... prý pro mé "nejasné postoje k socialistickému zřízení", jak mi napsali z StB.

Přesto považuji komunistický režim za mnohem slušnější, poctivější, kulturnější a morálnější, než je ten dnešní. Tehdy neumírali lidé hladem na ulicích a lidská existence se neměřila na peníze. Lidský život byl důstojný a člověk mohl přežít, a přesto zůstat slušný. To dnešní režim, za který studenti "symbolicky hladoví" neumožňuje.

Uvědomují si naši studenti, že mají za nehty krev všech mrtvých v "metanolové kauze" i krev chudáků, kteří v mrazech umírají na ulici? Že jejich protesty ve skutečnosti slouží jen tomu, aby toto vraždění bezbranných dál nerušeně pokračovalo?

 

Gabriela

#2402 Re: Re:

2012-12-18 02:18

#2401: - Re:  

 poslyšte, nepřihlášený uživateli číslo 2401, slyšel jste jako kantor někdy o tom, co je to demagogie? Jestli ne, přečtěte si znovu svůj třetí odstavec. Proboha, jak jste mohl učit? a o čem?

humr

#2403 Re: Vítězslava Baborová mě učila

2012-12-18 02:21

#53: - Vítězslava Baborová mě učila

komunistická svině, fuj !!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#2404 Re: Re: Re: Re: držte hladovku , až pojdete

2012-12-18 02:37

#2384: Monika - Re: Re: Re: držte hladovku , až pojdete

Monika + Peman (2012) = Issová + Mádl (2010)

Ale pozor: Monika a Peman jsou nejspíš placeni KSČM. Jejich příspěvky jsou tak hloupé, že vlastně nahánějí voliče KSČM. KSČM se rozhodla použít stejnou taktiku, jako tzv. pravice v roce 2010.

MUDr.Pavel Konrád

#2405

2012-12-18 08:10

Jsem velmi rád,že mladí lidé jsou na rozdíl od těch starších,co bolševický teror zažili,chytřejší a snaží se zamezit odsouzeníhodné komunistické straně rozhodovat o věcech veřejných.Studenti mají mou jednoznačnou podporu a doufám,že si vedení města ,v čele s panem Zimolou, uvědomí,co spojením s komunisty způsobili, a jak se zpronevěřili svému svědomí.S úctou MUDr.Pavel Konrád

Nepřihlášený uživatel

#2406 Re: Re: Re:

2012-12-18 08:11

#2402: Gabriela - Re: Re: O historii, Gábino. A na vysoké škole. Proto také vím, že akce studentů má obrovskou mediální podporu z jediného důvodu - aby se nemuseli řešit mrtví na ulicích, kteří zůstavají po Nečasově a Schwarzenbergově vládě. Akce "studentů" slouží k jedinému - aby nebyla vidět rok a půl trvající hospodářská krize (podle poklesu HDP hlubší než např. v Itálii), v níž nás vláda bezdůvodně udržuje, ačkoli všechny země kolem nás slušně bohatnou, aby se nepsalo o rychle se zvyšujícím počtu sebevražd, o krachující státní správě a bezohledném rozkrádání zbytků státu, o brutalitě "manažerů" a "podnikatelů" vůči zaměstnancům, o všech těch mrtvých, které po této vládě zbyli... aby nebylo slyšet slušné lidi, kteří proti této vládě protestují.

"Studenti" plivající na KSČM, na stranu historicky už mrtvou, jsou ubozí. Plivají na mrtvé, protože se to smí, protože se za to dokonce tleská. Jihočeským kmotrům z ODS by do obličeje neplivli - to by totiž vyžadovalo odvahu... Jako historik vím, že existuje jen málo odvážných a poctivých lidí, většina je bez odvahy. Ale ještě pod nimi existuje skupina těch nejšpinavějších a nejubožejších, kteří si dokazují odvahu (a příslušnost ke společnosti ostatních tím), že jdou a ubližují poraženým nepřátelům. Od Mašínů k třeboňským studentům se táhne tahle linie české spodiny, linie lidí, kteří sami nemají cenu odplivnutí slušného člověka...

 

Monika

#2407 Re: Re: Re: Re: Re: držte hladovku , až pojdete

2012-12-18 08:12

#2404: - Re: Re: Re: Re: držte hladovku , až pojdete 

 

jsem Monika a nejsem placená KSČM. Občas se někdo vydává pod stejným jménem za mě, ale to je tady takový trik. Nejsem už dávno studentka. Podporuji studenty a pana Rosochu, jehož obdivuji za jeho odvahu, protože komančové se Zimolou v čele po něm půjdou a budou se snažit ho vyhodit ze školství. Někde padl názor, ze ministerstvo školství mlčí, a proto je tento odpor proti Baborové nezákonný a nespravedlivý . Ministerstvo školství v čele s Fialou ke své hanbě a škodě mlčí. Až ho obsadí po volbách komunisti, tak budeme mlčet my a oni skončí. A navic Fiala je zbabělec a slaboch, který je jen dosazená figurka. Dobeš by nemlčel, možná, že se mu všechno nepovedlo, ale rozhodně nebyl takový patolízal jako Fiala.

Nepřihlášený uživatel

#2408 Re: jak vypadalo vyučování za minulého režimu

2012-12-18 08:34

#27: milada - jak vypadalo vyučování za minulého režimu

Pravděpodobně jsem navštěvoval jiný typ školy. V našich hodinách literatury byli kromě výše zmíněných též probíráni Steinbeck, Remarque, Baudelaire nebo Blake. Ani Masaryk a Beneš nám nezůstal utajen. A okrajové zmínění Karla IV a Přemysla Otakara II? Záleželo vždy na učitelích. Pokud Vaše škola nebyla VUML...


Nepřihlášený uživatel

#2409 Re: Re: Re: Re: Re: Re: držte hladovku , až pojdete

2012-12-18 08:49

#2407: Monika - Re: Re: Re: Re: Re: držte hladovku , až pojdete Moniko, jen dál adorujte Dobeše - alespoň všichni lidé skutečně pochopí, co jsou "studenti" zač.

 

Monika

#2410 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: držte hladovku , až pojdete

2012-12-18 09:09

#2409: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: držte hladovku , až pojdete 

 

Nikdo tady neadoruje Dobeše, to si pleteš dojmy s pojmy. Adorovat znamená vzývat oslavovat klanět se. Nepoužívej blbečku cizi slova, kterym nerozumíš. Říkám, že Dobeš by zbaběle nemlčel, jako figurka Fiala. Nic víc nic míň. O tom co Dobeš dělal či nedělal není ani řeč. Za něj nepřicházelo v úvahu, aby se spojilo ministerstvo školství s kulturou. To už tady bylo a vysledek byl katastrofa kultura katastrofa školství. Hanáková je obrkrava a Fiala je slaboch a poskok.

Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)

2012-12-18 09:38


MONIKA

#2412 Ať si třeba ta komunistická lůza pukne vztekem.

2012-12-18 10:03

http://www.tyden.cz/rubriky/byznys/cesko/novy-sef-vzp-bude-brat-ctvrt-milionu-mesicne_255613_diskuze.html

Nový šéf VZP bude brát čtvrt milionu měsíčně

17.12.2012 14:33

Nový generální ředitel Všeobecné zdravotní pojišťovny Zdeněk Kabátek bude mít měsíční plat 225 tisíc korun. V pondělí to schválila správní rada VZP na prvním zasedání pod vedením nového šéfa rady a náměstka ministra zdravotnictví Petra Noska. Opozice se převážně zdržela hlasování
Peman

#2413 Po modré a doprava !

2012-12-18 10:07


Myslíte, že s tím vystačí? Není možné mu dát občas odměnu alespoň 500 000.-Kč ? Já bych zvedl všechny poplatky u zdravotnictví a šéfovi dal rovný milión, ať se pořádně nažere. Ta komunistická lůza ve špitálech to nějak doklepe. Kabátek má život před sebou.
P.S." Závistivec"
Správní rada to odsouhlasí vždy, dostane pak o to větší bakšiš za tu "námahu" co tam má.
Vypadá to jako by ta VZP byl soukromý podnik a jel na zisk pro sebe a při ztrátě do doplatí stát (občané). Jedna sviňárna za druhou, kdy ty svině už konečně přestanou být nenasytné?

Po modré a doprava !

Petr

#2414 paní Baborová byla zvolena v demokratických volbách

2012-12-18 10:09

#2: -

Vážení spoluobčané, 17. listopadu 1989 jsme na Václavském náměstí zvonili klíči za ustavení svobodné a demokratické společnosti. Součástí svobodné a demokratické společnosti je také svobodná a demokratická soutěž politických stran, které se mohou se svým programem ucházet o mandát občanů. KSČM je legitimní demokratická strana registrovaná ministerstvem vnitra. Toto ministerstvo a Nejvyšší správní soud opakovaně neshledalo důvody pro zrušení KSČM. Pokud je KSČM skutečně extremistická strana, proč ji demokratické instituce chrání? Bylo cílem našeho zvonění opět zakazovat politické strany a omezovat politickou diskusi, stejně jako to dělali bolševici? Paní Baborová se léta jako pedagožka pohybuje ve školství. Nikde se nevyjádřila v tom smyslu, že by chtěla jako radní Jihočeského kraje pro oblast školství opět zavést opět do škol učení marxismu-leninismu, zabránit ve vzdělání potomkům bohatých, selektovat žáky na základě třídního původu. Skutečně myslíte, že by to bylo v současném systému možné? Vážení spoluobčané, prosím zachovejte chladný rozum a respektujte výsledek demokratických voleb. Teprve neosvědčí-li se paní Baborová na svém postu, může být právem kritizována. Nelze přece hájit svobodu a demokracii tím, že budeme zakazovat zvolenému zástupci výkon jeho mandátu. To je protidemokratické. Záleží-li nám tedy na demokracii v naší zemi, respektujme volbu našich spoluobčanů, ať už si o ní myslíme cokoliv.

semelova

#2415

2012-12-18 10:14

Bolševik byl sice legálně zvolen, což mě velice rozesmutňuje, ale naprosto nesouhlasím s tím, že vám někdo předhazuje tento fakt a tvrdí, že byste jej měli mlčky respektovat, neboli držet hubu a krok. Petr

MONIKA - A studáčci vy si držte hladovku , až pojdete

#2416 Jsem Monika a nejsem placená KSČM ale TOP 09 a ODS.

2012-12-18 10:17

http://www.czechfreepress.cz/vase-free-zona/jiri-krampol-mame-tady-ten-nejodpornejsi-kapitalismus-jaky-existuje.html

Jiří Krampol: „Máme tady ten nejodpornější kapitalismus, jaký existuje.“
držte hladovku , až pojdete

„Máme tady ten nejodpornější kapitalismus, jaký existuje", říká herec a moderátor Jiří Krampol. Podle něj lidé už politiky nenávidí a je zaděláno na malér. Všude se jen platí a důchodci nezbývá na život. Krampol nechápe, jak je možné, že někdo poctivě celý život pracuje a má nakonec skončit na ubytovně, protože neuplatí z důchodu ani jedna plus nic.

jiri-krampol-mame-tady-ten-nejodpornejsi-kapitalismus-jaky-existuje

Herec Jiří Krampol, který je znám jako podporovatel Jiřího Paroubka, je disgustovaný z toho, co se v posledních dnech děje ve sněmovně. Podle něj už politici kašlou na to, co si o nich lidé myslí.

„Jak já jsem se těšil po revoluci na kapitalismus. A teď tady máme ten nejodpornější kapitalismus, jaký existuje. Všichni byli natěšení na takový ten hezký baťovský kapitalismus, že když něco umíš, tak si vyděláš. Tady může umět každý co chce a není mu to nic platné," řekl ParlamentnímListům.cz znechuceně Krampol.

Ať si žvaněj kraviny, ale ať se starají o lidi

Pyšní se tím, že byl celý život nestraník. „Nikdy jsem nebyl v žádné straně, ale vždycky jsem se přikláněl k sociálně slabším, protože to vždycky a všude odnesou. Příklad. Beru nějaké prášky. Prášky mě stály patnáct set korun. Teď jsem si pro ně byl a zaplatil jsem za ně dva tisíce dvě stě korun, za ty samé prášky o šest stovek víc," uvádí herec příklad.
Pointa? „Mně příští rok bude čtyřiasedmdesát a zaplaťpánbůh si peníze k důchodu ještě vydělám. Ale představuju si nějakou babičku nebo dědečka, kteří se nemohou pohybovat, nemůžou si přivydělávat, tak si ty léky koupit nemohou, prostě na ně nemají. To je tragédie," zlobí se Krampol.

Podle něj je fuk, kdo je u moci, měly by ale platit nějaké nepřekročitelné principy. „To může být u moci jakákoliv vláda, žvanit jakékoliv kraviny, ale zdraví je přeci na prvním místě u každého člověka a je fuk co je to za režim. A postarat se o lidi, kteří celý život poctivě dělali snad musí být povinností každé vlády," říká Krampol.

Jen škrty a za všechno platit

„A tady všechno co se teď prosazuje je zaměřené proti těm nejslabším, a to jsou ti důchodci. A teď se naznačuje, že snad DPH může být až dvacetiprocentní? Tady dojde k nějakému maléru - určitě," myslí si Krampol, podle kterého toho lidi už mají právě dost.

„Vláda na jedné straně pořád jen škrtá a na straně druhé, to už opravdu není myslitelné, se za všechno platí a kolik se platí," poukazuje herec.
„Ať přijdete kam přijdete, za všechno vysolíte nehorázné částky. To mi přijde až jako urážky lidí. Já vám dám příklad. Dělal jsem dabing - velkou roli. Za to jsem dostal sedmnáct set šedesát korun. To je čistého asi dvanáct set šedesát korun. A daňový poradce mi poradil, abych manželčin mobil přepsal na sebe," vypráví ParlamentnímListům.cz Krampol.

Pár ťuknutí prstem a 1500 fuč?

„Tak jsem šel k operátorovi, aby to přepsali ze ženy na mě. To prý není problém, pravili. Takže ten chlap si sedl k počítači. Ťuk Hana Krampolová, tu tu tu tu tu tu, vymazal to, a pak naťukal jméno Jiří Krampol. Bum. Patnáct set korun. Takže moje práce na jedné z hlavních rolí v dabingu nepokryje ani to, že někdo párkrát ťukne prstem na počítači," nechápe moderátor.

„To jsou přeci nehorázné věci. Ano, poplatek dvacet, třicet nebo padesát korun, ale patnáct set, že mi někdo změní telefon z manželky na mě? A kam přijdete, nic jiného neděláte než jenom platíte. Vždyť lidi už jsou zoufalí, nemají na žrádlo, na nájem, nemají na nic," konstatuje herec.

To všechny vystěhují na ulici?

„Já chápu, že není možné, aby měl někdo jako za komunistů pětipokojový byt za tři stovky v Pařížské ulici v Praze. To chápu, že je to jen pro ty, co na to mají. Ale aby platil důchodce, kterej má osm tisíc důchod, za jednu cimru v Karlíně šest tisíc osm set a z důchodu mu zbylo dvanáct stovek na všechno, na léky i na jídlo? A když na to nemá, tak to se po celoživotní dřině nastěhuje do ubytovny? To je nehoráznost," říká Krampol znechuceně.

To se pak podle něj politici nemůžou divit, že je lidé už začínají nenávidět. „A je jedno jestli je to tahle strana nebo ta druhá. Prostě vidím to černě a je zaděláno na malér," obává se Jiří Krampol. Podle něj, když si někdo vydělá, ať si bydlí ve vile za dvacet milionů nebo za víc, ať si má auto za deset milionů, to je v pořádku.

„I o tom je demokracie. Ale přeci nemůžou člověka, který celý život dřel, vyhodit z jedna plus nic prostě jen tak na ulici. A to není jeden člověk, to se týká čím dál více lidí. A kam je dají, přeci je všechny na ulici vyhnat nemůžou. Kam je vystěhujou?" uzavřel Krampol řečnickou otázkou.

zdroj:http://www.zahady-mysteria.cz/index.php/clanky-zahady-tajemno-mysteria/politika/400-politicka-pina-jii-krampol-lidi-nemaji-na-radlo-na-nic-tady-bude-maler
Petr

#2417 Re:

2012-12-18 10:34

#2415: semelova -

Dobrý den paní Semelová,

respektovat výsledky voleb znamená respektovat základní demokratické principy, na kterých je naše společnost založena. Neznamená to držet hubu a krok. Chápu, že současný systém nenabízí příliš možností, jak situaci, se kterou nesouhlasíme, změnit. Volby jednou za čtyři roky, je příliš málo. Jiná možnost je protestovat a demonstrovat. Je ovšem rozdíl, když protestujete proti konkrétnímu jednání politiků, a když protestujete proti tomu, že mají vykonávat funkci pro kterou byli zvoleni ve svobodných volbách, pouze z důvodu stranické příslušnosti. Nic nenasvědčuje tomu, že by KSČM připravovala novou revoluci proletariátu. Nemá za sebou obrovský mocenský aparát Sovětského svazu, který umožnil bolševikům 20. století nastolit diktaturu. Znovu opakuji, že byla počátkem 90. let registrována ministerstvem vnitra jako demokratická strana. Zpochybňujete tedy zároveň demokratičnost systému, který hájíte? Doporučil bych Vám podpořit ta hnutí a občanské platformy, které prosazují principy přímé demokracie, např. odvolání politiků, pokud budou pracovat proti zájmu občanů. V takovém případě by paní Baborová nepředstavovala riziko, mohla-li by být ze své funkce občany kontrolována. Možná by se nakonec ukázalo, že k jejímu odvolání není důvod. Vylučovat někoho z veřejných funkcí pouze pro stranickou příslušnost, je ale myšlení hodné bolševiků, ne lidí, kteří - věřím, že upřímně - chtějí chránit svobodu a demokracii.

Mgr. Martin Rosocha a

#2418 http://svetpenez.eu/ a Gymnázium, Třeboň, Na Sadech 308 379 26 Třeboň

2012-12-18 10:36

Příjemné chvíle, strávené nejen ve Světě peněz Vám přejí autoři projektu,
Milan Wölfl & Mgr. Martin Rosocha
Naše zboží je každodenně revidováno.
Objednávka je Vám doručována pro nejvyšší bezpečí a pohodlí rychle, až
do domu. Platíte až tehdy, když máte jistotu, že zásilku držíte
ve svých rukách!
Zásilka je Vám doručena rychle, v bezpečném balení - k odeslanému balíčku náleží pro jistotu doručení a provedení platby i dodejka.
Pro úsporu můžete rovněž platit na účet, při nákupu v rámci České republiky ušetříte za dobírku. Ale platit předem nemusíte, nechte si svou zásilku odeslat na dobírku až k Vašim rukám!
Za Váš klid a jistotu doručení zaplatíte navíc jen 44,- Kč...
Neúčtujeme jedno vysoké poštovné - rozškálovali jsme zásilky do několika kategorií podle hmotnosti a hodnoty. Tím se cena poštovného velmi zpřesnila.
Při objednávce Vám bude poštovné rovnou zobrazeno k Vaší volbě. Sazby poštovného najdete zde.
S úctou MUDr.Pavel Konrád

#2419 Kupte si titul, kupte si titul, kupte si titul, kupte si titul, kupte si titul, kupte si titul,

2012-12-18 10:40

www.cemi.cz

MBA titul za 89.000,- Kč

pro starosty, místostarosty, radní, státní úředníky. Přihláška zdarma.
Zouhar Václav, Mokrá

#2420

2012-12-18 10:43

Podpis této petice považuji za věc cti. Kvůli sobě a svým dětem, rodičům a dědově památce.
hazard

#2421 pokojné Vénoce, soudruzi

2012-12-18 10:46

Je zajímavé, jak se soudruzi a jejich lokajové i v této diskuzi demaskují svými vulgaritami. Přeszlobu a zlo, které šíří, jim přeji pokojné svátky vánoční a aby jim Bůh dal zdraví a pokoj v duši
Jerry

#2422 Co dělá tento režim pro obyčejného člověka?

2012-12-18 10:57

Otázka. Co dělá tento režim pro obyčejného člověka? Kašle na ně. A co dělali komunisté? Starali se. Dnešní studenti jsou asi děti těch, co zde profitují na úkor státu a ne těch obyčejných lidí.
ED

#2423

2012-12-18 11:12

pár slov na vaši podporu jsem napsal hejtamanovi.

Dobrý den pane Zimola
Po přečtení vašeho životopisu a zjištění, že jsme se narodili ve stejném roce a tudíž měli možnost projít stejným komunistickým školstvím, které nepokrytě křivilo historii i současnost, nemůžu pochopit,jak se Vy a vaše politická strana může podílet na vládě v kraji s komunisty. Historie se totiž stále opakuje. Babička mi kdysi říkala, podej komunistům prst a přijdeš o celou ruku. Nejsem nadšeny z polistopadového vývoje v této zemi, ale to poslední co ta to země potřebuje, je dosadit a nechat vládnout ve školství právě ty, kteří můžou za pokřivenou morálku, která se stále neblaze podepisuje na naší společnosti. Demokracie je krásná věc, ale jen pro slušné lidi. Nechci být „mlčící většina“ a tak aspoň touto formou bych rád vyjádřil svůj postoj k dění v naší společnosti.
S pozdravem
Dušan Erlebach

Nepřihlášený uživatel

#2424

2012-12-18 11:29

nezavrhuji (zcela) ty, kteří volili komunisty, ale ty, kteří - v zájmu ukojení své mocichtivosti a tím možnosti nadstandardního sebeobohacení - se s nimi spojili

Nepřihlášený uživatel

#2425 Čtěte - a přemýšlejte

2012-12-18 11:46

K přemýšlení slouží mozek. Ten se nachází v hlavě. Hlava je to kulaté pod vaším pečlivě udržovaným přelivem. - Omlouvám se, normální lidé tento návod nepotřebují, je určený pouze lidem s "pravicovou orientací".)
http://www.blisty.cz/art/66571.html
http://www.blisty.cz/art/66575.html