Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Martina

#2476 Zouhar Václav, Mokrá #2420 Podpis této petice považuji za věc cti.

2012-12-18 16:43



Zouhar Václav, Mokrá

#2420
2012-12-18 10:43

Podpis této petice považuji za věc cti. Kvůli sobě a svým dětem, rodičům a dědově památce.
--------------------------------------------------------
Truhláři Zouhare z Mokré-Horákov. Vždyť sousede, my Tebe i tvou údajně pronásledovanou rodimu známe. Víme jak to všechno bylo. Nějak se ti v tom kapitalismu nedaří podnikat co .?? Kdopak asi v naší vesnici, kde jsi zastupitelem, dělá předsedu kontrolního výboru.
Můžeš taky před radnicí držet hladovku, nejlépe přes svátky,. Je to věc Tvé cti, kvůli sobě a svým dětem, rodičům a dědově památce.
Pokrytče.


Geňa

#2477 Ty vole tam bylo lidí, málem se na to náměstí nevešli

2012-12-18 16:50

Slavnostního odhalení voskového srdce, které dříve stálo u Národního divadla v Praze, se zúčastnilo asi 150 lidí. "Václav Havel změnil život nás všech......

Půjčky až 600.000
www.schvalime.cz/pujcky
Schválení během 5 minut, od 9,99%. Půjčka nad 100.000 - bonus 2000Kč

Nepřihlášený uživatel

#2478 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-18 16:55

#2434: Alexej Burč - Re: Re: Re: Re: Sašo, tohle není PRAVOPISNÁ chyba, to je skutečně jen chyba z nepozornosti. Když chcete poučovat jiné, měl byste se sám nejdřív poučit, co to je ortografie (tedy pravopis). - autor textu, který kritizuješ

 

Monika - Pravda a láska zvítězí !!!!

#2480 Ti všichni lžou.........

2012-12-18 17:05

http://spilderberg.wordpress.com/category/pravda-a-laska/

Symbolika Havlovy smrti aneb Komu zvonila hrana? (Richard Král)
Posted: 19/12/2011 in Pravda a láska

Exprezident Havel zemřel v době, kdy se jeho jediné a skutečné dítě – česká kleptokracie s prvky dědičné monarchie – nachází před kolapsem. Jak dlouho může naše parodie na demokracii a vláda postkomunistických elit přežít svého otce?

Česká média bezmezně spoléhají na to, že drtivá většina českých ovčanů má paměť tak maximálně k posledním volbám. Bohužel pro Václava Havla existují ještě lidé, kteří neztratili paměť. Morální vyplundrování a ekonomické vytunelování země do kapes komunistických nomenklaturních kádrů nese značku Made by Václav Havel. Stín Václava Havla a sametové tragédie nás bude provázet ještě dlouho. V atmosféře fanatického oslavování a uctívání Havlovy ikony je vhodné krátce připomenout, co všechno dobrého nám Vašek i jeho soudruzi disidenti přinesli.

Václav Havel byl dlouho jen figurkou (byť vlivnou a mocnou) v ruce komunistického režimu, pečlivě pěstovanou a opatrovanou, vozící se v Mercedesu do trutnovského pivovaru, která v pravé chvíli provedl předem připravený tah spočívající ve změně politického systému při současném zachování ekonomické a tím i faktické moci v rukách komunistických elit. Již samotný pojem „sametová revoluce“ je nesmyslem a etablovaným mýtem vzhledem k tomu, že o skutečnou revoluci v žádném případě nešlo, ale o poklidné přidání moci okořeněné cinkání klíči na náměstích zmanipulovanými davy.

Václav Havel jako jedna z hlav disentu žil za komunismu životem, o kterém se drtivé většině tehdejších občanů ani nesnilo. Již v sedmdesátých letech jezdil v novém Mercedesu z Tuzexu, vlastnil rozlehlý byt v Praze na nábřeží, stejně jako usedlost Na Hrádečku. V jeho nemovitostech se prakticky nerušeně konala dostaveníčka „disidentů“, a komunistů tzv. „osmašedesátníků“, páté kolony komunistického režimu. Tehdejší režim měl bezpochyby možnosti, aby se Havla zbavil nebo umlčel a přestěhoval do hlídané garsonky v paneláku. Neučinil tak. Ponechal mu jeho nemovitosti, ponechal mu tuzexové konto, nechal ho stýkat se zahraničními osobami. Pro vytvoření disidentského mýtu si odseděl i nezbytné roky ve vězení, které však připomínalo podle výpovědí tehdejších spoluvězňů spíše hotel. Zatímco Jiřího Wonku příslušníci StB na vazbě v Hradci Králové ubili, Václava Havel přijímal návštěvy a měl zvláštní stravu.

Po roce 1989 bylo do očí bijící jeho přátelství a spolupráce s vysokým komunistou Mariánem Čalfou, kterého dosadil na místo předsedy vlády, stejně jako s dalšími vysokými komunisty. Byl to on, kdo zamítl myšlenky zákazu komunistické strany, byl to on, kdo pod heslem „nejsme jako oni“ odmítl potrestání vysokých funkcionářů komunistického režimu a zločinecké organizace StB. Byl za to bohatě odměněn. Přestože byla jeho rodině znárodněna většina majetku ještě před rokem 1948, který byl hranicí pro restituce, byly mu vydány rozsáhlé majetku v hodnotě miliard korun. Jeho tajemné restituce se nikdy neodvážil zpochybnit ani rozporovat žádný novinář.

Havel se neštítil ani spolupráce s agenty KGB. Na počátku 90. let se u restitucí Havlova majetku objevuje jméno Miloše Červenky, miliardáře a pozemkového magnáta v Praze. Absolvent moskevského MGIMO (aneb „Akademie KGB“) Červenka také Havlův majetek spravoval a fungoval jako Havlova „peněženka“. Havlovy úzké vztahy na staré struktury v souvislosti s jeho majetkem ukazuje i známá transakce, když prodal svou polovinu paláce Lucerna společnosti Chemapol vedené agentem StB Václavem Junkem.

Havlův svazek v StB a zejm. KGB bohužel asi nikdy nebude zveřejněn. Václav Havel byl symbolem podvodu na občanech, kteří věřili, že rok 1989 je rokem změn a konce komunistické nadvlády. Je jeho zásluhou, že český národ zapadl po pokřivené „sametové revoluci“ do ještě většího morálního balastu.

Česká parlamentní kleptokracie nemůže svého stvořitele dlouho přežít. Věčný zůstane snad jen jeho příspěvek do dějin neohumanismu a proslulé „humanitární bombardování“, které propagoval proti bezbranné Jugoslávii. Havlovy „humanitární bomby“ tak zabíjely Srby ve vlacích, ve školách, na ulicích a v televizi.

Doufejme, že s Havlem odejde i jeho éra. Éra, kdy se nemorálnost stala dobrými mravy, kdy zákony platily jen pro ty bojácné a hloupé, kdy bylo vyplundrováno naše hospodářství a země zadlužena. Uctívání Havla formou stalinského kultu osobnosti je cestou do morální pasti pokrytectví a bahna falešnosti.

Nepřihlášený uživatel

#2481

2012-12-18 17:06

Vážený (?) pane Zimolo,
budete patřit k těm politikům, na které se nezapomíná ! Ve vašem případě je důvodem váš podíl na uvedení komunistů do vlády věcí veřejných. STYĎTE SE, STYĎTE SE, STYĎTE SE !!!
V. Jakubec, Zlatá Koruna
MONIKA

#2482 Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí - už ta špína pomalu vytéká z té žumpy.

2012-12-18 17:08

http://spilderberg.wordpress.com/category/pravda-a-laska/
.............................................................
Před dvaceti lety jsme žili mýtem Václava Havla. Čekali jsme změnu, dobrou, spravedlivou a moudrou vládu. Žili jsme heslem o pravdě a lásce. Václav Havel sám svými činy během uplynulých let pravdu a lásku jako pojmy vyprázdnil sám. Divíte se, proč obyčejní čeští lidé opovrhují „pravdoláskami“ jako licoměrnými, prolhanými, byť možná dobře placenými farizeji, kteří ignorují hrůzy a nespravedlnosti dnešního světa, z nichž mnohé sami spoluzavinili, a raději se předvádějí jako krasoduchové různých Bilderbergů a Fór 2000? Mimochodem, jestli se nemýlím, štvaní do války, tak jak to činil Václav Havel v případu Jugoslávie, Iráku a Libye jsou stále podle našeho práva trestné a nepromlčitelné.

Nepřihlášený uživatel

#2483

2012-12-18 17:11

Pane Zimolo,
stále od vás slyším řeči o výsledku svobodných voleb.
Jestlipak víte, jak dopadly svobodné volby v Německu v roce 1933 ? Ano - NSDAP 43,9 procenta !
V. Jakubec, Zlatá Koruna

Nepřihlášený uživatel

#2484 Re: Ti všichni lžou.........

2012-12-18 17:14

#2480: Monika - Pravda a láska zvítězí !!!! - Ti všichni lžou......... 

 Jak ubohé .... tedy pokud jste si nespletl Václavy. Je tu ještě ten, co nezná špinavé peníze, ekonomiku staví nad zákony a za ředitele tiskového odboru má podle časopisu DIE WELT šaška... 


Nepřihlášený uživatel

#2485 Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí - už ta špína pomalu vytéká z té žumpy.

2012-12-18 17:27

#2482: MONIKA - Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí - už ta špína pomalu vytéká z té žumpy. 

 Ano, čekali jsme změnu, dobrou a spravedlivou vládu. To, že takové nebyly, je problém našich politických stran a politiků, počínaje Václavem Klausem ...

Václav Havel byl skvělý prezident i proto, že se přes mnoho svých předností nebál ukázat i své nedostatky a slabosti. Svět nám ho záviděl ... o kom jiném tohle můžeme říct?

Zklamali politici a politické strany se svým podceňováním role práva, pochybnou privatizací, vytvořením korupčního prostředí,... ne prezident Havel, se svými okleštěnými pravomocemi...

 

MONIKA

#2486 V. Jakubec, Zlatá Koruna čp. 95 - Zimolo fakt, měl by jsi se stydět.

2012-12-18 17:36

Jakubče neblbni buď "Přemluv bábu? Ne, raději probuď dědu.


http://www.youtube.zex.cz/index.php?id=ukaz&co=JiZUC04NEgQ
Geňa

#2487 Ty vole tam bylo lidí, málem se na to náměstí nevešli - takřka celá republika

2012-12-18 17:48

http://www.lidovky.cz/odhaleni-voskoveho-srdce-pro-havla-predchazela-potycka-piq-/zpravy-domov.aspx?c=A121218_111146_ln_domov_khu

Ještě, že to fotili " rybím okem " aby nebylo pořádně vidět 100 lidí z ochranky " knížete".
Potom si šli všichni půjčit, ale už to nikdo nefotil.

Slavnostního odhalení voskového srdce, které dříve stálo u Národního divadla v Praze, se zúčastnilo asi 150 lidí. "Václav Havel změnil život nás všech......

Půjčky až 600.000
www.schvalime.cz/pujcky
Schválení během 5 minut, od 9,99%. Půjčka nad 100.000 - bonus 2000Kč
Anička

#2488 Havel, Havel a nic jinýho než Havel.. vrrr

2012-12-18 18:18


Já nevím jak vám, ale mě už z toho Havla hrabe.. :D .. To je prostě všude! Děs.. Né že by mi jakože nebylo líto že umřel, nejsem hajzl, ale čeho je moc, toho je moc.. lidé umírají pořád..

To znáte ten vtip? Já vím, je trochu morbidní, nemyslete si, že jsem ňákej nevychovanec, ale prostě je to už po roce zase tady.
Otevřu noviny- Havel
Otevřu časopis- Havel
Otevřu internet- Havel
Zapnu rádio- Havel
Pustím TV- Havel
Zdvihnu desku na WC
už se bojím otevřít konzervu.

_________________________________
Monča

#2489 Pro Aničku a také studenty z Pelhřimova.

2012-12-18 18:20

Ten nezměrný žal a bolest nad smrtí našeho milovaného vůdce zasáhl každého z nás.A každý z nás se s tou tragédií vyrovnává po svém. Někdo skáče pod kola automobilů,někdo kreslí obrázky.Nejlépe uctíme jeho památku tak, že se nazpaměť naučíme některé z jeho mnoha projevů a při každé vhodné příležitosti je budeme přednášet.

Nepřihlášený uživatel

#2490

2012-12-18 18:32

TO JE TO HLAVNÍ, ŽE OMLADINO !!!

Máme pětinové platy, než mají lidé na západě, ale hlavně že nám nevládnou komunisté, máme všechno zboží dražší o 20 procent, než na západě, ale hlavně, že nám nevládnou komunisté, musíme jíst potravinový odpad dovážený ze západních zemí, ale hlavně, že nám nevládnou komunisté, náš státní dluh je 1,7 bilionů korun a roční úroky z něho platíme 90 miliard, ale hlavně, že nám nevládnou komunisté, zvyšuje se počet lidí pod hranicí chudoby, zvyšuje se počet bezdomovců, počet lidí zavřených na ubytovnách, počet lidí vyhlašujících osobní bankrot, ale hlavně, že nám nevládnou komunisté, okresy jsou řízené kmotry, kteří každou veřejnou zakázku předraží, tak jak to udělal bývalý ministr životního prostředí Drobil, aby naplnil miliardami naších korun svůj osobní měšec a měšec stranické pokladny ODS, ale hlavně, že nám nevládnou komunisté, na kongresu vládní strany ODS jsme viděli aroganci kmotrů ODS, kteří přijeli několikamilionovými auty s registračními značkami za několik stovek tisíc korun, ale hlavně, že nám tady nevládnou komunisté, na zdravotní péči bude mít nárok jenom ten, kdo do nemocnice přijede autem značky BMW, jak řekl profesor medicíny Pafko, ale hlavně, že nám tady nevládnou komunisté, do důchodu budeme odcházet v 74 letech, což je z biologického hlediska úplný nesmysl, ale hlavně že nám nevládnou komunisté.

PROSTĚ JE TO VYSVĚTLENÍ DNE A NA VŠECHNO, JSME ÚPLNĚ V TOTÁLNÍM MARASMU, ALE MŮŽEME SI ODPOVĚDĚT VĚTOU: HLAVNĚ ŽE NÁM NEVLÁDNOU KOMUNISTÉ A HNED JSOU VŠECHNY PROBLÉMY VYŘEŠENÉ, PROTOŽE JEDINÁ NEJDOKONALEJŠÍ POLITICKÁ STRANA NA SVĚTĚ JE ODS a Top (zatopí lidem)!
Marduk

#2491 Pro studenty

2012-12-18 18:37

Že se nestydíte-----------chajzlíci!!!
ZIVLAD6

#2492

2012-12-18 18:40

Vážení studenti, nesmírně si vážím vašeho postoje. Jsem rád, že když mi starší již nemáme tu sílu, možná paměť, nebo hrdost se postavit představitelům ČSSD, kteří veřejně pozvali komunisty do vedení krajů na doporučení p. Sobotky. Tímto v podstatě řekli - počítáme s vámi do vlády ČR. Držím palce a vydržte - jsem s vámi.
Eddard Stark

#2493 Re:

2012-12-18 19:16

#2481: -

Zimola se nemá za co stydět. Nikdo nebude ČSSD určovat koho si má vybrat za koaličního partnera


Nepřihlášený uživatel

#2494 Re:

2012-12-18 19:18

#25: Alois Sassmann -

Přeji příjemný den, ale určitě jste zapoměl a nebo nechcete si vzpomenout, kdo zavinil a kdo podporoval komunisty celé roky. Ano byl to právě p.Klaus a celé ODS které, když se jim to hodí, tak je okamžitě pozvou na tichou pomoc. Jako při volbě presidenta a podobně jim dávají posty v dozorčích radách. I já jsem po revoluci doufal, že komunisté tady skončili a jak vidíte, tak právě díky ODS, jsou tu stále. Chtěl jsem také být /pravicovým/ ale právě tato strana a pan Kalousek mě přesvědčil, že to tak nemůže být. Byl jsem podnikatelem a celkem úspěšným, ale s obrovským nasazením mě  a mé rodiny. Tato vláda je jen pro sebe a mě mrzí, že lidé jim to takhle s odpuštěním sežrali.


Nepřihlášený uživatel

#2495 Re:

2012-12-18 19:24

#2492: ZIVLAD6 -

Také studentům fandím a doufám, že je první školné či zápisní z takovéhoto blbnutí vyléčí.

Eddard Stark

#2496 Re: Re: Re: Re: Re: Re: držte hladovku , až pojdete

2012-12-18 19:28

#2407: Monika - Re: Re: Re: Re: Re: držte hladovku , až pojdete

Zimola ty na nějakého Rosochu z vysoka kašle


Nepřihlášený uživatel

#2497 Dotaz na současné politické strany

2012-12-18 19:32

Vážení, někteří tady píšete o nedemokratičnosti KSČM. A já se ptám.
Jste přesvědčeni o tom, že ostatní strany jsou demokratické. Tedy
třeba ty, které momentálně mají šanci mluvit do věcí veřejných - ODS,
ČSSD, TOP09, KDU-ČSL, VV, LIDEM, LEV-21, Nezávislí, Starostové,
Piráti, Strana Zelených atd.
O co více jsou ty ostatní strany demokratické, než KSČM. A nebo?
Proč bych si měl myslet, že ODS je demokratickou stranou a KSČM ne?

Dále. Jak si představujete, že by měla vypadat omluva za zvěrstva,
křifdy a nepravisti spáchané za minulého režimu. Kdo by se měl omlouvat?
Jak by ta omluva měla vypadat, aby ostatní tvrdili, tak, nyní se
dotyční již uspokojivě omluvili za minulý režim.

Můj osobní názor je ten, že v podstatě o tu omluvu už dnes nikdo nestojí.
Nikoho to nezajímá. Ani ty, co ji požadují. Je to jen takový mediální klacek.
Možná se mýlím a někdo mi odpoví na výše položené otázky. Nejraději bych je
slyšel od autorů petice.
Luboš Janatka

#2498

2012-12-18 19:42

Jsou věci které se nedají brát na lehkou váhu.Ale nejhorší je u nás starších ztráta paměti.

Nepřihlášený uživatel

#2499

2012-12-18 20:27

Bohužel máme u nás v Karlových Varech stejný problém a to možného vraha z hranic soudruha Sloupa

Nepřihlášený uživatel

#2500

2012-12-18 20:28

Dobrý den,

velmi podporuji Vaši petici a těší mě, že Vám je věnována pozornost médií. Takhle se o Vás dozví co nejvíc lidí. Mrzí mě, že u mě doma, v Olomouckém kraji, nic takového neprobíhá, protože bych se ihned zapojil. Lidé se vymlouvají, že u nás nevyhrál člen KSČM, ale nezávislý s podporou komunistů. Pro ty, kteří ale vidí v politice KSČM reálné ohrožení všeho, co jsme 20 let budovali a s nadějí vytvářeli s vírou v lepší budoucnost, to však je to samé! Proto doufám, že svůj boj nevzdáte. Velmi Vás obdivuji.

Jakub Neužil
Olomouc