Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM


Nepřihlášený uživatel

#2526

2012-12-19 01:05

NE KSČM!
Rozzlobený Jihočech z Lužnice

#2527 Re: Re: Pane Rosocho

2012-12-19 01:08

#2522: Monika - Re: Pane Rosocho 

 V Lužnici mne všichni znají pod přezdívkou "Sandokan". O statečnosti pana Rosochy lze s úspěchem pochybovat. Nenese na trh svoji kůži, ale kůži zmanipulovaných adolescentů. Výrazy, které místní užívají na adresu pana "učitele", jsou nepublikovatelné. A na tu "přes držku" si rád počkám.

Autor: DENÍK/Martin Divíšek

#2528 Pěkně nás oblbují

2012-12-19 01:18

foto když fotograf klečí a zabírá první řadu - tisíce lidí tam bylo !!!!!
http://www.denik.cz/galerie/foto.html?mm=praha-vyroci-vzpominka-vaclav-havel-04

a záznam z kamery - skutečný počet lidí
http://vtipy.netroof.eu/item/9447/kde-jsou-ty-stovky-lidi-na-vaclavaku-o-kterych-pisi-pisalci/
Ani mrtvému nedají pokoj.

#2529 Na tom internetu jsou ale hajzlové.

2012-12-19 01:30


Nepřihlášený uživatel

#2530 Re:

2012-12-19 01:39

#41: Dominik H. -

Jste hlupáci, jednou to poznáte...

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2012-12-19 02:10


Fišeroid

#2532 Všichni zmodralí vopičáci by měli

2012-12-19 02:12

udělat něco pro vlast..zdechnout na metastáze..
AntiNečas

#2533 STUDENTI PROTI STUDENTŮM

2012-12-19 06:56

Koukám milí studenti že demonstrujete proti něčemu co bylo naprosto demokraticky zvoleno v krajských volbách.Ano KSČM má plné právo dle výsledků voleb se podílet na řízení jihočeského a jakéhokoliv jiného kraje kde uspěla.Dále pak byste si měli uvědomit že jste byli zmanipulováni lidmi,kteří se nedostali do krajského zastupitelstva za pravicové strany a ted si pomocí vás léčí svoji bolístku.Ale jinak strany kterých jsou členy dělají všechno proto abyste za svá studia zaplatili pokud možno co nejvíc.Pokud nejste uplné ovce tak přestanete demonstrovat sami proti sobě,ale začnete demonstrovat proti těmto ožebračovatelským stranám,které zdírají nejen Vás,ale také Vaše rodiče,babičky,dědečky a celou naši společnost,nebo asi koukám trénujete na dobu kdy po ukončení studia nedostanete žádné zaměstnání a budto vás budou živit rodiče kteří na Vás od státu nedostanou ani korunu a nebo nebudete mít co jíst a to je ta horší varianta.Přečtěte si řádně školský program KSČM a nezapomente že předlistopadová KSČ řízená SSSR už dávno neexistuje,že je tu pouze KSČM která není odnikud řízená nikoho nechce ožebračovat ani omezovat a je naprosto demokraticky zvolenou a fungující stranou a chce vám při studiu pomoci a potom taky.Jestli se považujete za budoucí inteligenci tak uznáte že mám pravdu
AntiNečas

#2534 STUDENTI PROTI STUDENTŮM

2012-12-19 08:27

CHCETE PODPOROVAT ZÁSTUPCE A ČLENY TĚCHTO VLÁDNÍCH STRAN?
omluva vlády?

>
Tuto zprávu vydala -
Hana Jakobová - pracuje v Europadomstolens domar i mål mot utomnordiska länder ve společnosti Utrikesdepartementet - Švédské království, studovala na škole Právnická fakulta UK Bydlí ve městě Kungsholmen, Stockholms Län, Sweden

Švédský král a vláda odmítli decentně návštěvu totalitní vlády ODS a TOP09.

Švédská vláda nechce připustit, aby slavnost pošpinila Česká vláda,
která prosazuje politiku otrokářství a která provozuje lichvářské exekuce proti vlastním obyvatelům - občanům České republiky.

Švédsko je právním demokratickým státem a pohrdá návštěvou Klause, Nečase a Kalouska i Schwarzenberga.
Česká republika je v rámci EU jediným neprávním státem, kde zločin a korupce proniká od vlády přes policii a soudy až do médií.
Švédsko se distancuje od současné české vlády až do její demise a vyšetření zpronevěry 500 miliard, které ODS a TOP09 rozkradly z dotací z EU do ČR.

Česká reprezentace má zákaz vstoupit na území Švédska! FCB dnes
Svobodě zvoní hrana
Včera v 0:25

Asi to stálo za poslech a pak ať něco říkají o svobodném přístupu k informacím
Ke včerjší a dnešní zprávě na FCB ohledně pozvání do Norska dodatek z dnešního večera,

(Na příkaz Václava Klause média nesměla překládat projev švédského krále při udílení ceny míru EU v přímém přenosu na ČT24.)
-------- Původní zpráva --------

FCB dnes : Hana Jakobová Sweden

Prezident EU Barroso řekl při zahájení předávání Nobelových cen v Norském Oslo toto..
"Ani tady nebudou představitelé Česka - politici s kriminálním pozadím nesmí sedět v sále s ostatními reprezentanty a královskými rodinami"... — v Kungsholmen-Stockholm

A Česká média opět mlčí !!!

TAK TO SI VŠICHNI DOBŘE PŘEČTĚTE- TEĎ JIŽ ZBÝVAJÍ JEN BLANIČTÍ RYTÍŘI SE SVATÝM VÁCLAVEM, PROTOŽE MAJÍ PŘIJET AŽ BUDE V ČECHÁCH NEJHŮŘ
JAKÁ JE DNEŠNÍ MORÁLNÍ HODNOTA??????
AntiNečas

#2535 STUDENTI PROTI STUDENTŮM

2012-12-19 08:47

TAK SI MILÍ STUDENTI PŘEČTĚTE JAKÉ SVINSTVO PODPORUJETE.MYSLÍTE SI SNAD ŽE JSTE ZKUŠENĚJŠÍ A MOUDŘEJŠÍ NEŽ VELKÁ VĚTŠINA LIDÍ,CO KSČM VOLILA?
Demokrat

#2536 Re: Re: Re: Re: Re: petice studentů

2012-12-19 08:50

#2468: - Re: Re: Re: Re: petice studentů Morální nárok?? Existují morální hodnoty, které (až na jednotlivce) vyznávají všichni občané dané společnosti. V dnešní společnosti však existují "morální hodnoty" , které jedna skupina občanů uznává a druhá evidentě neuznává. Domnívám se, že v tomto případě se jedná pouze o ty skupinové morální hodnoty. Dokonce to vypadá, že podle výsledku voleb jsou Vámi uznávané hodnoty v menšině. Nepíši to z toho důvodu abych s Vašimi morálními hodnotami polemizoval nebo je zatracoval. Pouze konstatuji určitou skutečnost. Bylo by však potřeba si realisticky odpovědět, proč tomu tak je.

Souhlasím s Vámi že muselo dojít k nějaké povolební dohodě (Vy to nazýváte povolební handl) mezi sociální demokracií a komunisty. Jinak to však být ani nemohlo. Povolební koalice se uzavírají na obecní úrovni, krajské i republikové. Pokud jedna strana ve volbách nezíská absolutní většinu, tak musí najít spojence. Pokud daný spojenec má velkou shodu volebního programu, považuji to za korektní a mělo by to vyjadřovat vůli většiny občanů. Zda se jedná o handl spojený s tokem peněz neumím posoudit. Bylo by to špatné, ale možná se naivně domnívám, že tomu tak nebylo. Místo radní pro školství asi v dnešní době není příliš lákavá pozice. Nedostatek peněz ve školství je obecně znám a špatné výsledky vzdělávacího procesu při srovnání s jinými zeměmi jsou taktéž známé. Takže tato funkce (pokud bude vykonávána zodpovědně) dotyčné osobě moc příznivých výsledků přinést nemůže. A pokud máte indicie, že z toho má prospěch sociální demokraci (tvrdíte, že obsadila křesla spojená s tokem peněz), pak by bylo potřeba sepsat petici proti obsazení míst sociálními demokraty.

Nemám Vám za zlé, že protestujete proti komunistce na postu radní pro školství a výchovu. Je to Vaše právo a zřejmě i morální hodnota, o které jsem se zmínil v prvním odstavci.  Dokonce si myslím, že Vaše protesty mohou vést ke změně. Pouze si myslím, že chcete měnit výsledek demokratických voleb, na základě tzv. morálních hodnot určité skupiny obyvatelstva, což považuji za špatné pro demokracii.

 


Nepřihlášený uživatel

#2537 Re: Re: Rezort školství?

2012-12-19 09:52

#47: - Re: Rezort školství? 

 Co musí pěstovat jim přikáže Evropská unie - a taky jak velké klece, kolik m2 pro prase a bezdotykové kohoutky a pod...

 

t.b.

#2538

2012-12-19 10:33

Líbí se mi jak jsou někteří studenti zmanipulováni. Úplně stejně jako v listopadu 89.

Nepřihlášený uživatel

#2539 Re: Re: odpověď

2012-12-19 10:47

#2519: - Re: odpověď 

 Vidíte, sám jste si odpověděl ... spousta špatného je tu zapřičiněno komunismem ... proto je třeba s ním bojovat.


Nepřihlášený uživatel

#2540 Re: Havel, Havel a nic jinýho než Havel.. vrrr

2012-12-19 10:51

#2488: Anička - Havel, Havel a nic jinýho než Havel.. vrrr 

 Nebojte, nehrabe Vám....pouze jste primitivní...

MIP

#2541 Re:

2012-12-19 10:53

#2490: -

Milý bolševický blbečku.

Máme pětinové platy (a důchody) PROTOŽE nám 40 let vládli komunisté. Všechno je dražší, PROTOŽE nám 40 let vládli komunisté a zbyl po nich vyžraný a předpotopně zastaralý stát.  Máme státní dluh, PROTOŽE nám 40 let vládli komunisté a neslýchaným způsobem zadlužili příští generace (mizerné zastaralé silnice a železnice, předpotopní rozvody energií, absence čističek a ekologické zátěže, ničemná infrastruktura a nulová občanská vybavenost - za tu brigádnicky vybudovaná agitační střediska opravdu nelze považovat , všeobecná chudoba - občanů, obcí, fabrik - v takovém stavu je země po "úspěšném budování"). Na rozdíl od kmotrů a gaunerů, vládnoucích nám za komunistů, komunistických grázlů, kteří ukradli rovnou všechno všem takže nějaké "aféry" už ani nemohly být (a v STB profízlovaném státě s cenzurou  se občan o nich stejně nedozvěděl), na rozdíl od komunistických zločinců, kteří jezdili jak vrchnost na své monstrózní stranické sjezdy a blbci občané byli ještě nuceni k tomu uzavírat závazky a jít zadarmo pracovat na brigády, mne "kmotři", dnes údajně vládnoucí, k ničemu nenutí (vstup do všelijakých prdelvlezlých organizací od útlého věku, poskakování na manifestacích a v existenčních průvodech, zdobení oken a odběr stranického tisku a další a další buzerace), nerozhodují jako kdysi komunistická vrchnost co mi povolí a co ne  a v ničem mne neomezují.Už to je samo o sobě pro toho, kdo zažil 40 let komunistické buzerace prostě něco úžasného.

ANO, ZA NÁŠ TOTÁLNÍ MARAZMUS, ZA LIKVIDACI SKUTEČNÉ INTELIGENCE, ZA VYMIZENÍ MORÁLKY A SLUŠNOSTI VE SPOLEČNOSTI, ZA SRAB A BÍDU MOHOU KOMUNISTÉ. BUDE TO DLOUHÁ CESTA Z TOHOTO SRABU, ALE ZÁKLADNÍ PŘEDPOKLAD K ÚSPĚCHU JE ZDE: NEVLÁDNOU NÁM UŽ (NEBO STÁLE JEŠTĚ ?) KOMUNISTÉ.....


Nepřihlášený uživatel

#2542 Re: Re: Re: Re: Re: Re: petice studentů

2012-12-19 11:23

#2536: Demokrat - Re: Re: Re: Re: Re: petice studentů 

 add 1 ... zaměňujete pojmy "morální hodnota" a "morální právo". Já tvrdím, že ve svobodné zemi má každý morální právo protestovat proti politickému rozhodnutí formou, která je v rámci zákona. Petici a demonstraci za takovou formu považuji.

add 2 ... Točíme se v debatě v bludném kruhu:-).... Ano, došlo jistě k dohodě . Vám se ta dohoda líbí, nám ne. Nelíbí se nám vtažení komunistů do významných funkcí. To rozhodnutí bylo politické a učinil jej pan Zimola. On, jakožto vítěz voleb může takto rozhodovat, je to jeho volba...ale on musí respektovat, pokud s jeho postupem vyjadřujeme nesouhlas.

add 3 ... Omyl, nechceme měnit výsledek voleb, respektujeme ho. Nikdo přece neřekl, že mají komunisté opustit radu. Pouze se nám nelíbí, že ČSSD, ač nemusí, dobrovolně vtahuje komunisty k moci...a svěření citlivé oblasti školství právě zástupkyni komunistické strany. Strany, která v minulosti napáchala v oblasti školství a vzdělávání tolik zla...

Ostatně, mělo by být snahou demokratických stran prosadit opětovné přezkoumání zákonnosti existence komunistické strany, pokud byla již jednou komunistická ideologie zákonem označena za zločineckou. ( stejně jako fašismus....a ruku na srdce, dovedete si představit, že by  u nás směla existovat strana FSČM??

no name

#2543

2012-12-19 11:32

Je to jako éra mccarthismu.Nafouknutá bublina skrývající skutečné problémy dnešní doby.

Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)

2012-12-19 11:32


Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)

2012-12-19 11:33



Nepřihlášený uživatel

#2546 Re: Normální a slušní občané dle možnosti podepište následující petice

2012-12-19 11:35

#2509: Boj za demokracii - Normální a slušní občané dle možnosti podepište následující petice

Nějakou petici na podporu soudruhů Hitlera, Stalina a Pol-Porta nemáš? A co petici za obnovení demokratické NSDAP?


Nepřihlášený uživatel

#2547 Re: Re:

2012-12-19 11:36

#2541: MIP - Re:  

 :-) napsáno dost expresivně, ale souhlasím :-)


Nepřihlášený uživatel

#2548 Re: Re: Normální a slušní občané dle možnosti podepište následující petice

2012-12-19 11:37

BACHANAKK

#2549 Re: STUDENTI PROTI STUDENTŮM

2012-12-19 11:38

#2533: AntiNečas - STUDENTI PROTI STUDENTŮM

Není zde sice již KSČ,ale KSČMordující.Jsou to stejní lidé a stejná idea,ve jménu které lze popravovat i své bývalé spolustraníky a kamarády.

S fašisty a s komunisty se nemluví.Na ty se musí dávat pozor !!!


Nepřihlášený uživatel

#2550 Petr

2012-12-19 11:38

Vážení spoluobčané, zamyslete se prosím na chvíli nad tím, co je skutečně důležité pro vás, pro vaši existenci, pro váš život, pro vaše blízké, rodiče a děti. skutečně vás ohrožuje jedna paní Baborová na pozici radní pro školství jihočeského kraje? není větším ohrožením pro vás likvidace sociálního státu projevující se v krácení podpory v nezaměstnanosti, ve zrušení porodného, snižování výše rodičovského příspěvku, sociálních dávek, náhrady za nemoc, oklešťování zaměstnaneckých práv, zavádění poplatků u lékaře, školného, privatizace důchodového systému a obecně v absolutní komodifikaci veškerých aspektů společenského i osobního života? bojujte prosím za VAŠE zájmy, ne za zájmy mocipánů, kterým jsme stejně jen pro smích. jim přijde velmi k duhu, že se tady hádáme na nějakém webu, zatímco oni pro nás připravují podmínky, ve kterých člověk pomalu nemůže důstojně žít. neulehčujme jim to a neplýtvejme prosím energií ve vzájemných sporech. myslím, že naše cíle nejsou protikladné. chceme svobodnou a demokratickou společnost. její existence ale není ohrožena jen potenciální hrozbou vzniku komunistické diktatury, podobný diktát už dnes nastoluje "racionální" logika trhu. ta ale funguje na principu moje výhra - tvoje prohra. a vítězí jen malá hrstka z nás. pokud jste mezi těmi šťastnými, hajte svoje privilegia. v opačném případě vás prosím: neplýtvejte energií ve vzájemných sporech, diskutujte raději o problémech, které jsou nám společné, sdružujte se a vyjednávejte o způsobech, jak zlepšit podmínky našeho bytí v této společnosti. realita není daná a můžeme ji měnit. to je přesně to, co svým protestem proti paní Baborové děláte. pojďme ale dál a výš. Lidé, kteří nás ohrožují nesedí v zastupitelstvu Jihočeského kraje, ale spíše ve Strakově akademii...