Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM


Nepřihlášený uživatel

#4126 Re: Jak to vidím já

2013-02-23 13:33

#4119: -

Vidím, že stránky této diskuse snesou opravdu úplně všechno, takže si dovolím také přispět svým názorem.

Vždy ráno (no ráno, po desáté), když předjede šofér s jednou z mých limousine (většinou Mercedes Benz) před jednu z mých vil (nic moc velkého, vnější vytápěný a vnitřní padesátimetrový bazén, tenisový kurt, vinotéka a podzemní bar, posilovna velká jako menší tělocvična, 18 pokojů, 6 koupelen, všechny s vířivkou.....), vyjdu na chodník a musím překračovat nebo rovnou odkopnout mrtvoly bezdomovců, kteří tam zemřeli minulou noc (vždy si umiňuji, nezapomenout si stěžovat na radnici na lemplovsky prováděný úklid). Do práce (tunelovat, jsem typický tunelář, a jak se říkalo: "Jsem tunelář a kdo je víc !") jezdím oklikou, kolem Pracovního úřadu. Náladu po ránu mi vždy zvedne, když vyhazuji zbytky od snídaně (kaviár a podobně) z auta a pozoruji, jak dlóuhatánská fronta nezaměstnaných, stojících dlouhé hodiny před úřadem, se na to vrhá. To je pohled pro bohy! Někteří, hladem již zcela zesláblí, padají, druzí po nich šlapou.... To se mi pak jede do práce hned radostněji. A cestou přemýšlím, z kolika zaměstnanců udělám nezaměstnané. Nejraději samozřejmě ze všech, ale koho bych pak vykořisťoval, že? To jsou nejhezčí chvilky dne. Pak už jen korumpovat nějaké ty státní zakázky, podvodně čerpat dotace, tunelovat....samá rutina, nic zajímavého. Když se něco zvrtne, zavolám právnickou kancelář Vojty Filipa, ten za peníze udělá všechno. Já se divím, co se někomu dnes nelíbí. Samozřejmě, někteří lidi remcají, lepší by bylo mít zaměstnance organizované v ROH a hlídané závodní stranickou organizací, vycvičené, že ani nemuknou a ještě si dají závazek, ale člověk zkrátka nemůže mít hned všechno.


Nepřihlášený uživatel

#4127 Re: Re: Jak to vidím já

2013-02-23 14:30

#4126: - Re: Jak to vidím já

Shrňme to stručně: jsi prostě typický český podnikatel, líný a neschopný - ale protože jsi byl dřív komunista a dnes jsi velký pravičák, a protože se nestydíš krást, máš se tzv. dobře.

Věř ale tomu, že by s tebou nikdo z normálních lidí neměnil. Ti totiž mají něco, co ty jsi ztratil navždy: slušnost, čest a sebeúctu.


Nepřihlášený uživatel

#4128 Re: Re:

2013-02-23 14:32

#4122: - Re:

Nauč se česky: píše se to dohromady (politováníhodná) - ale lze vůbec chtít po pravičákovi, aby něco uměl?


Nepřihlášený uživatel

#4129 Re: Komunista nemůže ani otevřít hubu aniž by lhal

2013-02-23 14:37

#4124: MIP - Komunista nemůže ani otevřít hubu aniž by lhal

1. Komunistické hnutí vzniklo v roce 1848. Ještě v roce 1890 byla v Čechách téměř všude šestnáctihodinová pracovní doba.

2. Osmihodinovou pracovní dobu v Československu skutečně vybojovala KSČ - a to parlamentní cestou, ve spojení se sociální demokracií, jako prvorepubliková parlamentní strana.

3. Jsi-li v téhle zemi spokojený, patříš k menšině zlodějů a tunelářů. Poctivá většina spokojená není (podle průzkumů je spokojených 14%, nespokojených 86%). Blahopřeju ti, že sis vlastními silami nakradl na úkor ostatních, slušnějších lidí, ale jestli se tím budeš takhle chlubit, tak to ještě začne zajímat policii.

4. Krev z rukou opravdu nesmyješ - a žádná sprostota (ale copak lze očekávat od pravičáka slušnost?) ti od ní nepomůže.


Nepřihlášený uživatel

#4130 Re: Re: Komunista nemůže ani otevřít hubu aniž by lhal

2013-02-23 19:19

#4129: - Re: Komunista nemůže ani otevřít hubu aniž by lhal

Jo, a z práce nejraději vyhazuji komunisty:To si vždy vychutnám! Někdy ho pak i přijmu zpět, abych si mohl dát repete! Jak vždy prosí a skučí: že má nezaopatřené děti, manželku, hypotéku na dům a sedm půjček: na plazmovou televizi s dvoumetrovou obrazovkou, 200litrovou lednici, dětem na iPody (to je na 3),  na dovolenou na Kubě, na nové auto a nejstaršímu klukovi na motocykl.... zkrátka že jsou za dnešního režimu úplní chudáci a co s nimi bude. Exekuce, bezdomovci, umrzlíci (to v zimě).To poslouchat je zrovna rajská hudba pro můj sluch. Škoda jen, že právě komunistů vyhodím málo. Jednak ti práci nevynalezli, jednak to jsou většinou už poloviční umrlci, kteří "strádají" na estébáckých důchodech, které jim ten nelidký dnešnín režim vyplácí....


Nepřihlášený uživatel

#4131 Re: Re: Re: Jak to vidím já

2013-02-23 19:22

#4127: - Re: Re: Jak to vidím já

A proto normální lidé podepisovali petici proti Baborové a podobným nestvůrám, bez slušnosti, cti a sebeúcty...

MIP

#4132 Jak blechy z pinčla vypadávají komunisti z krajských rad...

2013-02-23 19:43

Tak pořád žádná podpora pro estébáka a péesáka Vaška Kučeru-Zemana. Místo toho jsou soudruzi zde ochotni diskutovat o každé hovadině, například jak nám komunisti vynalezli osmihodinovou pracovní dobu.... A při tom hon na bezbranné komunisty zachvacuje republiku! U nás honí obávaná Zimola-Rosocha-Heller-Jugend, ale i jinde se reakce činí. Tak v Ústí nad Labem uštvali poctivého estébáka, který se dodnes nemá za co stydět, Konopáska-Kaprála. Zkrátka komunisté, samí dobří a slušní lidé, jako Baborová ,estébáci, kteří se nemají za co stydět, všichni zcela uštváni reakcí, která jim zničila životy, vypadávají z krajských rad jak blechy z pinčla.
A soudruzi zde diskutují, jako by se nechumelilo, o úspěších socializmu! Skočí jak na špek na každý provokativní příspěvek pravicí bezpochyby placeného přispěvatele! Vysvětlují zde úspěchy, které jsou každé Baborové, každému Sloupovi, Kučerovi-Zemanovi, Konopáskovi-Kaprálovi, Branému, Dvořákovi, Filipovi-Falmerovi a dalším a dalším členům spolku vysloužilých práskačů a bachařů, zvanému KSČM, snad zcela jasné!


Nepřihlášený uživatel

#4133 Re: Re: Komunista nemůže ani otevřít hubu aniž by lhal

2013-02-23 19:51

#4129: - Re: Komunista nemůže ani otevřít hubu aniž by lhal

Vy, komunisti, už máte pod palcem zase policii?


Nepřihlášený uživatel

#4134 Re: Re: Re: Komunista nemůže ani otevřít hubu aniž by lhal

2013-02-23 21:07

#4130: - Re: Re: Komunista nemůže ani otevřít hubu aniž by lhal

Ale no tak: jsi jen student z Třeboně a máš to holt těžký - sice můžeš (v představách) vyhazovat komunisty z práce, ale přitom musíš olizovat polobotky všem těm Kalouskům, Schwarzenbergům, Nečasům, Vondrům, Kubům, Dlouhým a jiným ministrům a jejich kmotrům.

A teď ještě volá pan Štěpán Heller (KDU-ČSL), že si také zablátil botičky a ať si nasliníš jazyk. Tak se ti potom není co divit, že se ukájíš podobnými úchylnými představami.


Nepřihlášený uživatel

#4135 Re: Re: Re: Re: Komunista nemůže ani otevřít hubu aniž by lhal

2013-02-24 00:24

#4134: - Re: Re: Re: Komunista nemůže ani otevřít hubu aniž by lhal

Tak, každý má svoje... Někdo ministry, někdo milicionáře. Hádám, že ty milicionářský bagančata jsou k lizu krapet zahnojenější. Ale proti gustu...

millek

#4136 Re:

2013-02-24 12:57

#25: Alois Sassmann -

Navadí Vám.že komunisty volilo 17% obyvatelstva t.j. asi 30% všech obyvatel.?


Nepřihlášený uživatel

#4137 Re: Re: Re: Re: Re: Komunista nemůže ani otevřít hubu aniž by lhal

2013-02-24 14:05

#4135: - Re: Re: Re: Re: Komunista nemůže ani otevřít hubu aniž by lhal

Tedy - já nikomu nic neolizuju. Ale tebe, když sám tvrdíš, že patříš mezi olizovače ministerských polobotek (Kubových? Nečasových? Schwarzenbergových? Nebo přímo Kalouskových?), bych se chtěl zeptat, jestli nemáš problém s krémem na boty? Nebo si ho vychutnáváš a je to pro tebe stejně slastné jako olizování bláta - nebo dokonce jako klečení u páníčkových nohou?


Nepřihlášený uživatel

#4138 Re: Re:

2013-02-24 14:31

#4136: millek - Re:

Ty vago! Tak tohle by stálo za vysvětlení...


Nepřihlášený uživatel

#4139 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komunista nemůže ani otevřít hubu aniž by lhal

2013-02-24 14:38

#4137: - Re: Re: Re: Re: Re: Komunista nemůže ani otevřít hubu aniž by lhal

Koukám, v obědu byla tradiční bolševická vtipná kaše...

RNDr. J. Konečný

#4140 Studente Hořejší brzy se začneme ptát my tebe.

2013-02-24 15:39

Viděl jsem dnes v Praze opět žvanit studenta Hořejšího z Třeboně.
Chci se ho tedy při této příležitosti zeptat, jestli si dovede představit o kolik Kč okradla politická reprezentace jen za posledních pět let občany a jakou částkou je on osobně ochoten přispět k navrácení toho, co bylo jen za posledních pět let českým občanům ukradeno.


Nepřihlášený uživatel

#4141 Re: Studente Hořejší brzy se začneme ptát my tebe.

2013-02-24 15:54

#4140: RNDr. J. Konečný - Studente Hořejší brzy se začneme ptát my tebe.

Tak proč jste se ho tam rovnou nezeptal? Asi proto, abyste nebyl na místě za totálního vola... On něco ukrad, že by měl, dle vás, něco vracet? On někde tvrdí, že se má krást? Tyhle vaše imbecilní bolševický kecy, si strčte laskavě do svýho kukátka.


Nepřihlášený uživatel

#4142 Re: Re: Re: Komunista nemůže ani otevřít hubu aniž by lhal

2013-02-24 16:14

#4130: - Re: Re: Komunista nemůže ani otevřít hubu aniž by lhal

Jsi hlupák a proto mluvíš jako hlupák. Kdybys opravdu někoho zaměstnával, tak bys věděl, jakou hodnotu má sociální smír. Nejen pro zaměstnance, ale i pro zaměstnavatele.

Podobně jako ty mluvila i Marie Antoinetta. Potom ale nesli její kučeravou hlavinku v koši. Kdybych mohl doporučit obrázek pro poučení, tak je na http://en.wikipedia.org/wiki/File:Exécution_de_Marie_Antoinette_le_16_octobre_1793.jpg . Nebo si pusť hezkou písničku s Edith Piaf, je na http://www.youtube.com/watch?v=rauZMrXqRu0 .


Nepřihlášený uživatel

#4143 Re:

2013-02-24 16:32

#4109: -

Vážený soudruhu, soudružko,

chceš-li se modlit k mučednici Baborové, která získala úctu nejen celé české země, ale i pokrokových lidí na celém světě, nabízíme Ti:

fotografie soudružky Baborové:

1)      oficiální foto

2)      soudružka Baborová v kruhu jí blízkých a milých soudruhů z STB

3)      soudružka Baborová s bustou soudruha Gottwalda v náručí, vlajka Sovětského svazu v pozadí

4)      soudružka jako rozverná svazačka se druží se sovětskou posádkou v Milovicích (toto foto zasíláme jen osobám starším   18  let !)

Fotografie jsou vhodné i k vystavení v domácím Rudém koutku revolučních tradic. Dále můžeme nabídnout publikaci „Sbírka matematických úloh Vítězslavy Baborové“. Kniha je především určena zájemcům o studium VUMLu a další formy stranického vzdělávání. Čtenář si zopakuje obtížnější partie učiva 1. třídy základní školy. Kromě početních příkladů, svou obtížností přizpůsobených úrovni vědomostí běžného člena Strany, se dozví  i mnoho z dějin KSČ a mezinárodního dělnického hnutí a o úkladech imperialismu. Sbírka obsahuje i známou úlohu o střetu imperialistické americké stíhačky s naším MIGem, ale třeba i takovouto úlohu: „Soudruh  Lenin byl starší o 32 let než soudruh Gottwald. Když soudruh Gottwald zemřel, bylo soudruhovi Milouši Jakešovi 19 let. V roce 1989 jsme slavili 41. výročí Vítězného Února. Spočti, jak dlouhé boltce uší měl náš druhý dělnický prezident, lidově zvaný Ušaté torpedo!“

Kromě toho můžeme nabídnout zábavné woodoo figurky hejtmana Zimoly, učitýlka Rosochy a študenta Šimona Hellera.

Objednávejte pouze v našem e-shopu na http://www.obchodproblby.cz

Pro zasloužilé členy Strany, starší 80 let slevy 30%, pro nositele stranických vyznamenání, vyznamenání STB a LM slevy až 60% !

 


Nepřihlášený uživatel

#4144 Re: Re:

2013-02-24 16:36

#4136: millek - Re:

Doporučuji také zakoupiti "Sbírku matematických úloh Vítězslavy Baborové".

MIP

#4145 Re: Studente Hořejší brzy se začneme ptát my tebe. Za STB RNDr.J.Konečný alias Řitný

2013-02-24 16:46

#4140: RNDr. J. Konečný - Studente Hořejší brzy se začneme ptát my tebe.

Další estébák v řadách KSČM promluvil. Jsi také v nějaké krajské radě za KSČM nebo jen v záloze? Raději si ty otázky soudruhu Konečný-Řitný napiš, vždyť víš, jakou sklerózu máš už dneska. A než na to ptaní dojde, můžeš být už úplně zblblý.

MIP

#4146 Navadí Vám.že komunisty volilo 17% obyvatelstva t.j. asi 30% všech obyvatel.?

2013-02-24 16:53

#4136: millek - Re:

Tak tímto způsobem vypočítávali komunisti celá léta plnění pětiletých plánů a další úžasná čísla dokumentující úspěchy socialismu, jak nám je zde uvádí třeba známý ekonom Strany Tomáš Kokott !! Tak to už se nedivím vůbec ničemu.


Nepřihlášený uživatel

#4147 Re: Re: Re: Re: Komunista nemůže ani otevřít hubu aniž by lhal

2013-02-24 17:06

#4142: - Re: Re: Re: Komunista nemůže ani otevřít hubu aniž by lhal

Kdybych já komunisty jen vyhazoval z práce! Já jim často i trhám nožičky. Když pak takový komunista brečí, že jako jednonohého invalidu ho nikde nezaměstnají, utrhnu mu ještě druhou nohu a poučím ho, že skutečný komunista, komunista sovětský, se uměl vyrovnat i s tím - viz Meresjev!

Mimochodem, poučuješ o "sociálním smíru" také odborářského gaunera Zavadila? Který by chtěl kvůli své bolševické nenávisti k vládě, kvůli svým vysloveně politickým ničemným cílům zahnat celý stát do neomezené generální stávky (podle jeho vlastního vyjádření)!

Tam hledej HLUPÁKA, nezodpovědného gaunera, skoro by se dalo říci zločinného štváče!

RNDr. Konečný

#4148 Re: Re: Studente Hořejší brzy se začneme ptát my tebe.

2013-02-24 17:36

#4141: - Re: Studente Hořejší brzy se začneme ptát my tebe. 

 To : 4141 - 

                   Já se ptát nemusím. Já tu částku, na rozdíl od pitomců jako jste vy, znám.  

Ale na rozdíl od pitomců jako jste vy, mám daňový domicil v zahraničí, takže mně dluhy současných gaunerů, od kterých se nechá mladý užitečný idiot Hořejší vodit, nezajímají.

Dluhy platí a budou platit podobná blbá hovada jako jste vy a doufám, že je platíte a budete platit i nadále s nadšením.

 

 

 

RNDr. Konečný

#4149 Re: Re: Studente Hořejší brzy se začneme ptát my tebe. Za STB RNDr.J.Konečný alias Řitný

2013-02-24 17:43

#4145: MIP - Re: Studente Hořejší brzy se začneme ptát my tebe. Za STB RNDr.J.Konečný alias Řitný 

 To : MIP

Pokud byl bych estebák, musel bych být tvůj soudruh, což určitě nejsem.

Pokud bych si musel otázky psát, musel bych být idiot a v tom případě bych musel být tvůj bratr, abych ti byl duševně podobný a já bratra zcela určitě nemám.


Nepřihlášený uživatel

#4150 Re: Re: Re: Studente Hořejší brzy se začneme ptát my tebe.

2013-02-24 18:01

#4148: RNDr. Konečný - Re: Re: Studente Hořejší brzy se začneme ptát my tebe.

Zklidni hormon RSDr. Nejsem dvakrát zvědavej, aby mi nadávala nějaká bolševická kreatura tvýho kalibru. Jsem na to, od jistý doby, krapet alergickej. Jinak si tady samozřejmě tlachej ty svoje stupidní kydy, který jsou zcela mimo téma, doaleluja... Nakonec, dnes už můžeš.